Fallout 4, 2015'te piyasaya sürüldüğünden beri oyuncu topluluğu tarafından oluşturulan modlarla ilgi odağı olmaya devam ediyor. Bu çerçevede geliştirilen Fallout London modu için yeni bir fragman ve çıkış tarihi duyuruldu. Oyun, Fallout 4'ün kıyamet sonrası evrenini radyasyonlu bir Londra'ya dönüştürmeyi hedefliyor.

Oy kullanmama cezası var mı, uygulanacak mı? 2024 Oy kullanmama cezası ne kadar, kaç TL? Oy kullanmama cezası var mı, uygulanacak mı? 2024 Oy kullanmama cezası ne kadar, kaç TL?

Fallout London 2024’te çıkıyor

Fallout 4'ü temel alan yeni oyun modu Fallout London, 26 Nisan 2024'te oyuncularla buluşacak. FOLON ekibi, dört yılı aşkın bir süredir üzerinde çalıştıkları mod için oyunun temel yapısını neredeyse tamamen değiştirecek bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bu mod, oyuncuları tamamen yeniden tasarlanmış bir Londra haritasına dahil edecek.

fallout-london-cikis-tarihi

Geliştirici ekip, modun "parlatılmış ve neredeyse mükemmel" bir deneyim sunmayı amaçladığını belirtti. Bu doğrultuda, çıkış tarihini birkaç ay ertelemek zorunda kaldılar. Bu süre zarfında, herhangi büyük bir sorunla karşılaşmamak adına detaylı testler yapılacak.

26 Nisan tarihinin seçilmesi tesadüf değil, unutulmamalı. Amazon Prime Video'nun hazırladığı Fallout dizisinin çıkışı 12 Nisan'da olacak. FOLON'un Londra modu ise tam 12 gün sonrasında sunulacak. FOLON, oyunculara nelerin beklediğini göstermek için çeşitli mekanları, görevleri ve radyasyonlu Londra'yı içeren 13 dakikalık bir oynanış videosu da paylaştı. Fallout 4 temel alınsa da, oyuncuları tamamen yeni bir deneyim bekliyor.

Fallout London modu, klasik çorak topraklardaki macerayı Londra'ya taşıyarak serinin hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Ancak çıkış tarihi 26 Nisan olarak belirlendiği için bir süre daha beklemeniz gerektiğini hatırlatayım. Bu bekleyiş, oyunculara radyasyonlu Londra'da yeni bir serüven yaşama fırsatı sunacak.

Editör: Yağmur Sezgin