GOG, geniş bir oyun yelpazesindeki binlerce oyun için yıllık kış indirimlerini duyurdu. Bu büyük promosyonun bir parçası olarak, oyunculara kütüphanelerine beş ücretsiz oyun ekleyebilecekleri bir fırsat sunuyor. Bu özel fırsatın ilk oyunu platformda artık erişime açıldı.

GOG ÜCRETSİZ OYUNU LEGEND OF KEEPERS: CAREER OF A DUNGEON MANAGER

Kış indirimlerinin ilk ücretsiz sunumu Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager oldu. Bu 19,99 dolarlık rogue tarzı yapım, oyunculara zindan yönetimi simülasyonu deneyimi yaşatıyor. GOG'un bültenine kaydolan herkes, oyunu 16 Aralık tarihine kadar ücretsiz olarak edinebilecek.

GOG 5 ücretsiz oyun dağıtacağını açıkladı1

Umut Yıldız Nasa'yı bırakıp Türkiye'ye geri geldi Umut Yıldız Nasa'yı bırakıp Türkiye'ye geri geldi

Career of a Dungeon Manager, aslında zindan keşfi heyecanını yönetim simülasyonu ile birleştiriyor. Oyuncular, zindanlarda keşif yaparken macera deneyimlerini yaşamanın yanı sıra zindanların yönetimine de odaklanıyorlar. Legend of Keepers'ta, zindan keşfi ve yönetim seçenekleri arasında denge kurarak stratejik kararlar almanız gerekiyor. Bu denge, hem keşif sırasında karşılaşılan zorluklarla başa çıkabilmek hem de zindanın etkili bir şekilde yönetilmesini sağlamak için önem taşıyor.

Ücretsiz oyunun yanı sıra, GOG'un kış indirimleri 6 binden fazla yapımı kapsıyor. Büyük indirimlerden bazıları, XCOM 2, Mirror’s Edge ve Divinity gibi popüler oyunları içeriyor. Platform, yüzde 90'a varan indirimlerle Psychonauts 2, Dragon Age serisi ve Warhammer 40K paketlerinde yüzde 80'e varan kampanyalar sunuyor.

GOG 5 ücretsiz oyun dağıtacağını açıkladı2

16 Aralık'a kadar ücretsiz olan Career of a Dungeon Manager'ı kaçırmamanızı hatırlatalım. Kış indirimleri sürecinde beş farklı kategoriden oyunun dağıtılacağı belirtiliyor.

Editör: Yağmur Sezgin