Türksat 5A'dan sonra gözler Türksat 6A'da Türksat 5A'dan sonra gözler Türksat 6A'da

GTA 6 ne zaman, nerede çıkacak? GTA 6 hangi platformlara çıkacak? Grand Theft Auto veya genel olarak bilinen kısaltmasıyla GTA'nın yeni oyunu için sevindirici bir duyuru geldi. Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de büyük bir hayran kitlesi bulunan oyunun 6. versiyonundan ilk fragman yayınlandı. Bu beklenen haber, GTA hayranlarını heyecanlandırdı ve oyun dünyasında büyük bir beklenti yarattı.

GTA 6 NE ZAMAN, NEREDE HANGİ PLATFORMLARA ÇIKACAK?

GTA VI fragmanında en dikkat çeken özellik kesinlikle grafikler. Rockstar'ın özel oyun motoru RAGE, yeni neslin en etkileyici görsellerinden birini sunuyor. Fragman, daha önce ortaya çıkan sızıntıları doğruluyor ve Grand Theft Auto 6'nın Vice City'de geçeceğini ve serinin ilk kadın karakteri Lucia'ya odaklanacağını gösteriyor. Ayrıca, henüz ismi bilinmeyen muhtemelen Jason adlı bir erkek karakter de tanıtılıyor.

Rockstar Games, GTA 6'nın çıkış tarihini 2025 olarak açıkladı. Ancak, fragman çıkış platformlarına dair net bilgi vermemekle birlikte, Take-Two'nun raporuna göre oyun yalnızca Xbox Series S | X ve Playstation 5'e özel olacak. PC çıkışıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmamıştır.

Editör: Haber Merkezi