KYK burs kredi kartı ne zaman gelir? KYK Bankkart Genç kartları ne zaman gelecek? KYK burs kartı ne zaman gelecek? Öğrencilerin sık sık merak ettiği bir konu haline gelmiştir. Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından verilen burs ve öğrenim kredileri, öğrencilerin eğitim hayatlarına katkı sağlamaktadır. Bu ödemelerin alınabilmesi için KYK burs kartının öğrencilere ulaşması gerekmektedir.

Erzincan'da maden felaketi! Erzincan'da maden felaketi!

KYK BURS KREDİ KARTI NE ZAMAN GELİR?

KYK kredi ve burs hesabınız, taahhütname onayından sonra aktif hale gelecektir. Ayrıca, harçlık avansı ve kredi kartı başvurularınız da taahhütname onayından sonra değerlendirilecek ve sonuçlar size bildirilecektir.

KYK kredi veya burs alacak olan öğrenciler, kartlarını ilk kez alacaklarsa, bu kartlar başvuruda belirtilen adrese kurye aracılığıyla teslim edilecektir. Ayrıca, kartın gönderim sürecini takip etmek için Ziraat Mobil veya Ziraat Bankası İnternet Şubesi kullanabilirsiniz. Kartlar, başvuru verilerine dayalı olarak kişiye özel olarak basılacak ve paket içerisinde bir sözleşme ile birlikte, e-devlet üzerinden giriş yapılan adrese kurye aracılığıyla teslim edilecektir. Eğer kartınız henüz elinize ulaşmamışsa, kimlik belgenizle birlikte banka şubelerinden ödemenizi alabilirsiniz.

KYK ödemelerinizin aksamaması ve sorunsuz bir şekilde alınabilmesi için resmi duyuruları ve talimatları takip etmek önemlidir.

Editör: Haber Merkezi