Marmara denizinde deprem mi oldu? Marmara depremi kaç büyüklüğünde oldu? AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı), bugün yeni bir depremin olabileceği konusunda uyarıda bulundu. Bu tür doğal felaketler, ülkemizde ne yazık ki ciddi bir tehdit oluşturuyor ve bu nedenle deprem önlemlerine her zaman dikkat etmemiz gerekiyor.

MARMARA DENİZİNDE DEPREM Mİ OLDU?

Balıkesir açıklarında Marmara Denizi'nde, saat 23.05 sıralarında 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin yerin 4.33 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini açıkladı. Depremin ardından bölgede herhangi bir hasar veya can kaybı bildirilmedi. Depremler ülkemizde sık sık yaşanan doğal olaylardan biri olduğu için, vatandaşların deprem önlemlerine dikkat etmeleri önemlidir.

Somali denizlerini Türkiye koruyacak! Anlaşmanın üç önemli detayı Somali denizlerini Türkiye koruyacak! Anlaşmanın üç önemli detayı

MARMARA DEPREMİ KAÇ BÜYÜKLÜĞÜNDE OLDU?

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 07.11.2023 tarihinde saat 23:05:48'de Marmara Denizi'nin Balıkesir açıklarında 4.1 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği 4.33 km olarak belirlendi. Merkez üssü olarak Marmara Denizi'nin 3.10 km açıkları gösterildi. Bu tür doğal olaylara karşı dikkatli olunması ve deprem hazırlıklarının yapılması önemlidir.

Editör: Haber Merkezi