MHRGY ne zaman Borsa’da işlem görecek? MHR GYO bireysele kaç lot verdi? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onay alan MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (MHR GYO) halka arz süreci başarıyla tamamlandı ve talep toplama işlemleri sona erdi. Şimdi yatırımcılar, MHR GYO'nun halka arz sonuçlarını merakla bekliyor. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte MHR GYO'nun hisseleri borsada işlem görmeye başlayacak.

MHRGY NE ZAMAN BORSA’DA İŞLEM GÖRECEK?

MHR Gayrimenkul'un halka arz sürecinin tamamlanmasının ardından, şirketin hisselerinin 18-19 Ekim tarihlerinde MHRGY koduyla borsada işlem görmeye başlaması beklenmektedir. Bu süreç, yatırımcılar için önemli bir dönüm noktasıdır, çünkü MHR GYO'nun halka arz sonuçlarına dayalı olarak hisse senetlerinin fiyatı belirlenecek ve yatırımcılar bu tarihten itibaren şirketin hisselerini alıp satma fırsatına sahip olacaklar. MHR Gayrimenkul'un borsada işlem görmeye başlamasıyla birlikte, şirketin hisselerinin piyasa performansı ve yatırımcı ilgisi yakından takip edilecektir.

2024 yılsonu enflasyon ve dolar beklentileri yükseldi 2024 yılsonu enflasyon ve dolar beklentileri yükseldi

MHR GYO BİREYSELE KAÇ LOT VERDİ?

Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayı doğrultusunda, 12-13 Ekim tarihlerinde gerçekleşen MHR Gayrimenkul halka arzı, 1 TL nominal değerli paylarını yatırımcılara 4,30 TL sabit fiyat üzerinden sunarak tamamladı. Bu halka arzda, yatırımcılara toplamda 65-66 lot hisse dağıtımı gerçekleştirildi. Bu, yatırımcıların MHR GYO'ya olan ilgisini ve talebini yansıtan önemli bir gösterge olarak değerlendirilmektedir. Şirketin halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından MHR GYO'nun hisseleri borsada işlem görmeye başlayacak, ve bu noktadan sonra şirketin performansı yatırımcılar tarafından yakından izlenecektir.

Editör: TE Bilisim