Mine Gümüşkaya kimdir nereli kaç yaşında? Mine Gümüşkaya hangi ülkenin vatandaşı? Sosyal medya platformunda yer alan bir paylaşımda, bir kişi olan Mine Gümüşkaya, kendi isteğiyle İsrail Ordusuna katıldığını ifade etti.

Fatih Karahan kimdir, aslen nereli? Fatih Karahan kariyeri ve hayatı nasıl? Fatih Karahan kimdir, aslen nereli? Fatih Karahan kariyeri ve hayatı nasıl?

MİNE GÜMÜŞKAYA KİMDİR NERELİ KAÇ YAŞINDA?

İsrail asıllı bir Türk vatandaşı olan Mine Gümüşkaya, sosyal medya platformu üzerinden yaptığı bir paylaşımla İsrail Savunma Kuvvetlerine katıldığını açıkladı. Kendi isteğiyle aldığı bu kararı duyuran Gümüşkaya, İsrail üniformasıyla çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, "Aldığım karar üzerine gönüllü olarak İsrail Savunma Kuvvetlerine katılma kararı aldım. Bir süre buralarda olamayacağım. Eminim zafer bizim olacaktır." ifadelerini kullandı. Bu paylaşım sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok vatandaş tepki gösterdi.

MİNE GÜMÜŞKAYA HANGİ ÜLKENİN VATANDAŞI?

İsrail asıllı bir Türk vatandaşı olan Mine Gümüşkaya, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir açıklama ile İsrail Savunma Kuvvetlerine katıldığını ilan etti.

Editör: TE Bilisim