Vergisiz bilgisayar ve telefon başvuru nasıl yapılır? Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yükseköğretim öğrencilerine yönelik "teknolojik cihaz ve internet desteği" başvurularının açıldığını açıkladı.

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON VE BİLGİSAYAR BAŞVURU EKRANI!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 'Yükseköğretim öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği verilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararının Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından tablet, cep telefonu, bilgisayar ve 10 GB internetten oluşan ‘Genç Teknoloji Destek’ başvurularının başladığını duyurdu. Öğrenciler, www.gsbbiz.gsb.gov.tr adresinden veya GSBBiz mobil uygulamasından başvuru yapabilecek.

Somali denizlerini Türkiye koruyacak! Anlaşmanın üç önemli detayı Somali denizlerini Türkiye koruyacak! Anlaşmanın üç önemli detayı

VERGİSİZ TELEFON VE BİLGİSAYAR BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN

VERGİSİZ BİLGİSAYAR VE TELEFON BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, "Yükseköğretim öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği verilmesi"ne ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararının Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından, tablet, cep telefonu, bilgisayar ve 10 GB internet içeren "Genç Teknoloji Destek" programının başvurularının başladığını duyurdu.

Yükseköğretim öğrencileri, bu destek programından yararlanmak için www.gsbbiz.gsb.gov.tr adresinden veya GSBBiz mobil uygulamasından başvuru yapabilecekler. Web sayfası ve mobil uygulamada yer alan Genç Teknoloji Destek Menüsü Kullanım Kılavuzu, öğrencilere başvuru şartları ve yöntemleri hakkında detaylı bilgi sağlayacaktır. Başvuruların alınmaya başlanmasıyla birlikte öğrenciler, tablet, cep telefonu, bilgisayar ve 10 GB internet desteği gibi teknolojik kaynaklardan faydalanma imkanına sahip olacaklar.

Editör: Haber Merkezi