Çin, Yapay güneş için şirket kuruyor! Çin, Yapay güneş için şirket kuruyor!

Sahibinden sitesi kimin, sahibi kim? Sahibinden sitesine ne oldu? Sahibinden.com'un erişim sorunuyla karşılaşan kullanıcılar, web ve mobil uygulama üzerinden siteye ulaşamadı. Kullanıcılar, sorunun nedenini öğrenmek için beklerken, Sahibinden.com resmi Instagram hesabından yapılan açıklama ile duruma ilişkin bilgi verildi.

SAHİBİNDEN SİTESİ KİMİN, SAHİBİ KİM?

Sahibinden sitesine ne oldu sorusunun yanıtı Sahibinden domain sorunu olduğu söylendi. 3 Ocak Çarşamba günü erişim sıkıntısı devam eden Sahibinden kimin araştıranlar için hemen belirtelim ki şirketin merkezi İstanbul’da bulunuyor. sahibinden.com Aksoy Group bünyesinde faaliyet gösteriyor. Sahibinden sahibi 1999 yılında Aksoy Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Aksoy, internet üzerinden satıcıların görsel öğelerle detaylı ilan verebileceği ve alıcıların da bu ilanlara rahatlıkla erişebileceği bir platform kurma fikrini hayata geçirdi. Sahibinden.com 2000 yılında 2700 ilanla yayın hayatına başladı.

SAHİBİNDEN SİTESİNE NE OLDU?

Sahibinden.com, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır.

Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Editör: Haber Merkezi