Somali denizlerini Türkiye koruyacak! Anlaşmanın üç önemli detayı Somali denizlerini Türkiye koruyacak! Anlaşmanın üç önemli detayı

Kullanıcıların siteye erişim sağlayamamaları durumunda ise, ilgili sosyal medya hesapları üzerinden güncel bilgilerin paylaşılacağı belirtildi. Sahibinden.com'un çöken ya da erişim sorunu yaşayan birçok kullanıcının sorularına resmi bir yanıt vermesi, kullanıcı memnuniyeti açısından önemli bir adım olarak değerlendirilebilir.

Sahibinden.com'a gece yarısından bu yana, web sitesi ve uygulama üzerinden erişim sağlanamıyor. Kullanıcılar, siteye ulaşmaya çalıştıklarında "Bu siteye ulaşılamıyor, www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı." uyarısıyla karşılaşıyor. Şu ana kadar resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, yaşanan sorunun teknik bir aksaklık olduğu ve ilgili ekiplerin sorunu çözmek için çalıştığı düşünülmektedir. Kullanıcılar, siteye erişim sorununu çözümleyene kadar resmi sosyal medya hesaplarından güncel bilgileri takip edebilirler.

Sahibinden.com Sitesi Neden Açılmıyor Sahibinden.com Çöktü Mü

DOMAİN İLE İLGİLİ İDDİALAR

Sahibinden.com'un alan adı süresinin dolduğu ve bu alan adının başka bir kişi veya firma tarafından satın alındığı iddiaları gündeme geldi. Şirketin resmi Instagram hesabından yapılan açıklamaya göre, siteye erişim sağlanamamasının nedeni, alan adı hizmeti sağlayan firmanın teknik bir sorun yaşamasıdır. Yaşanan bu sorunun çözümü için ilgili ekipler çalışmalarını sürdürmektedir. Kullanıcılar, resmi sosyal medya hesapları üzerinden güncel bilgilere ulaşabilirler.

SAHİBİNDEN'DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Sahibinden.com, resmi Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır.

Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır."

BAŞKASI SATIN ALMADI

Öğlen saatlerinin ardından şirketten yapılan ikinci açıklamada da sahibinden.com alan adının başkası tarafından alınmadığı duyuruldu. Sorunun kısa süre içerisinde çözüleceği belirtildi. Söz konusu açıklama şu şekilde:

Editör: Yağmur Sezgin