2024 Ramazan Bayramı ikramiyesi ödenme tarihi belli oldu 2024 Ramazan Bayramı ikramiyesi ödenme tarihi belli oldu
Sıcak Kafa dizisi konusu ve oyuncuları, dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Dün Netflix'te yayınlanan diziyi kısa sürede binlerce kullanıcı izledi. Sosyal medyada sayısız twit atılan dizi ile ilgili aramalar da arttı. Peki, Sıcak Kafa 2. Sezon çıkacak mı, ne zaman? Sıcak Kafa yeni sezon olacak mı, tarihi açıklandı mı? İşte Netflix’in yeni dizisi ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde…

SICAK KAFA 2. SEZON ÇIKACAK MI, NE ZAMAN?

Afşin Kum’un romanından uyarlanan 8 bölümlük Sıcak Kafa dizisi, 2 Aralık'ta Netflix'te yayına girdi. Sadece iletişim yoluyla zihinden zihne bulaşarak yayılan bir salgını konu edinen dizi, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. SICAK KAFA YENİ SEZON OLACAK MI, TARİHİ AÇIKLANDI MI? Dizide, konuşma yolu ile zihinler arasında yayılan esrarengiz bir delilik hastalığı anlatılıyor. Hastalığın etkileyemediği tek kişi, eski dilbilimce Murat Siyavuş oluyor. Acımasız olarak tanımlanan "Salgınla Mücadele Kurumu"nun kendisini aradığını öğrenen Murat, gizlendiği kurtarılmış alandan kaçmak ve yangınlar içinde kalan İstanbul'un gizli dehlizlerinde hastalığın bırakmış olduğu mirası "sıcak kafa"nın sırrını çözmek için yola koyulmak zorunla kalıyor. Toplam sekiz bölüm olan Sıcak Kafa dizisinin ikinci sezonunun çekilip çekilmeyeceği henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili platformdan ilerleyen süreçte bir açıklama yapılması bekleniyor.

SICAK KAFA KONUSU NE, HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?

Distopik ve macera türünde olan dizi Sıcak Kafa'da; İletişim yoluyla yayılan bir salgının pençesindeki distopik bir dünyada, hastalığa bağışıklık kazanmış olan dil bilimci Murat Siyavuş acımasız bir kurumun hedefi hâline gelir. Herkesten gizlediği bu durumun fark edildiğini ve arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul'un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan "sıcak kafa"sının sırrının peşine düşmek zorunda kalır. Sıcak Kafa Afşin Kum'ın aynı adlı eserinden uyarlanmıştır.
Editör: TE Bilisim