Abdulkadir Bitigen kimdir hangi takımlı? Abdulkadir Bitigen mesleği ne nereli hangi takımı tutuyor? Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında büyük bir heyecanla beklenen maçta Galatasaray, kendi sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Bu mücadelede düdük çalacak olan hakem ise Halil Umut Meler olacak. Meler'e yardımcılık edecek olan isimler ise Kerem Ersoy ve Mustafa Emre Eyisoy olacak. Bu derbi müsabakası futbolseverler arasında büyük bir heyecanla bekleniyor.

ABDULKADİR BİTİGEN KİMDİR MESLEĞİ NE NERELİ?

Abdulkadir Bitigen, 12 Şubat 1983 tarihinde Kayseri şehrinde doğmuştur. Futbol hakemliği mesleğini icra etmektedir ve Kayseri bölgesinde hakemlik yapmaktadır. Kendisine ait lisans numarası 19099 olarak kayıtlıdır, ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yer almaktadır.

Abdulkadir Bitigen, Türkiye Süper Lig maçlarında hakemlik yapmaktadır, ancak asıl mesleği diş hekimliğidir. Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olan Bitigen, hakemlik kariyerine 2007 yılında başlamıştır. Süper Lig'de yönettiği ilk maç ise 2014 yılında Eskişehirspor ile Konyaspor arasında oynanan karşılaşmadır.

Hakem Abdulkadir Bitigen'in babası Galip Bitigen de futbol hakemliği yapmış bir isimdir. 2016 yılında evlenen Bitigen'in eşinin adı Anıl Bitigen'dir.

Hülagü Han kimdir, hangi tarihte yaşadı? Hülagü Han nasıl, nerede öldü? Hülagü Han Türk mü Moğol mu? Hülagü Han kimdir, hangi tarihte yaşadı? Hülagü Han nasıl, nerede öldü? Hülagü Han Türk mü Moğol mu?

ABDULKADİR BİTİGEN MESLEĞİ NE TAKIMI TUTUYOR HANGİ TAKIMLI?

Abdülkadir Bitigen'in hangi takımı tuttuğu, futbolseverler arasında merak konusu olmuştur. Ancak kesin bir bilgi bulunmamakla birlikte, sosyal medyada dolaşan iddialara göre Abdülkadir Bitigen'in Galatasaray taraftarı olduğu söylenmektedir.

Editör: Haber Merkezi