Sahra Işık kimdir, ne iş yapıyor? Sahra Işık Survivor'a kaç kere katıldı? Survivor 2024 All Star bölümü için Acun Ilıcalı tarafından açıklanan yeni yarışmacılardan biri Sahra Işık oldu. Her dönemiyle büyük ilgi çeken Survivor yarışmasının All Star versiyonu, izleyicilere heyecanlı bir sezon vadederken, Sahra Işık'ın katılımı da merakla bekleniyor.

Hülagü Han kimdir, hangi tarihte yaşadı? Hülagü Han nasıl, nerede öldü? Hülagü Han Türk mü Moğol mu? Hülagü Han kimdir, hangi tarihte yaşadı? Hülagü Han nasıl, nerede öldü? Hülagü Han Türk mü Moğol mu?

SAHRA IŞIK KİMDİR?

Sahra Işık, 1991 yılında doğan ve voleybolculuk kariyeriyle tanınan bir isimdir. Fenerbahçe'de başarılı bir kariyere sahip olan Işık, aynı zamanda modellik de yapmaktadır. 2013 yılında düzenlenen Best Of Model yarışmasında 3. olan Sahra Işık, ayrıca Malezya'da gerçekleşen dünya güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir. Sahra Işık, Survivor 2014 sezonuyla geniş bir kitle tarafından tanınmış ve programda damga vurmuştur.

SAHRA IŞIK SURVİVOR'A KAÇ KERE KATILDI?

Sahra Işık, Survivor programına 2014 ve 2018 yıllarında katılan bir isimdir. Bu yıl da Survivor All Star kadrosunda yer alacak.

Editör: Yağmur Sezgin