Acun Ilıcalı baskının sebebini açıkladı! Survivor All Star, ekranlardaki serüvenine yeni bölümleriyle devam ediyor. Programın 4. bölüm fragmanında dikkat çeken bir detay, Acun Ilıcalı'nın Dominik polisinin Survivor adasında bir operasyon gerçekleştirdiğini söylemesiydi. Bu açıklama, izleyiciler arasında merak uyandırdı ve gelecek bölümde nelerin yaşanacağı konusunda spekülasyonlara neden oldu.

ACUN ILICALI BASKININ SEBEBİNİ AÇIKLADI!

Survivor'ın yeni bölümünde yaşananların perde arkasını açıklayan Acun Ilıcalı, ada konseyindeki olayları paylaştı. Ilıcalı, "Şaşırdığım çok olay oldu ama bu enteresan bir olay. Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim. Telefon geliyor. Abi... Efendim. Dominik polisi operasyon yapmış bizimkileri almış diyor" ifadeleriyle konuyu izleyicilere aktardı.

Ilıcalı'nın açıklamalarına göre, Seda Aktuğlu'nun Kolombiya ödülü sırasında kural ihlali yaptığını belirten Ilıcalı, Aktuğlu'nun havaalanında bir kişiden telefon isteyerek "beni kaçırdılar" dediği bir taktikle durumu canlandırdığını ifade etti. Ancak telefonun sahibinin annesinin durumu yanlış anladığı ve Seda Aktuğlu'nun kaçırıldığını sanarak olayı emniyete bildirdiği ortaya çıktı.

Eyvah Eyvah 2 oyuncuları kim? Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları kim? Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi?

Ilıcalı, "İki ülkenin emniyet teşkilatını birbirine soktu. Her şeyi tehlikeye atabilecek derecede son derece anlamsız sebep... Aklın yerinden gitmesi" şeklinde değerlendirme yaparak yaşanan durumu eleştirdi. Seda Aktuğlu ise bu olayın ardından ceza alarak 5 ödülden mahrum kalacak.

Editör: Haber Merkezi