Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 8. Bölüm HD izle! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi son bölümü kesintisiz izle! TRT 1 ekranlarının yeni dizisi "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi," 8 Ocak Pazartesi günü 8. bölümüyle seyircisiyle buluşacak. Uğur Güneş ve Dilin Döğer'in başrollerini paylaştığı bu tarih kokan hikaye, izleyicilerden tam puan almayı başarmıştır. Diziseverler, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin yeni bölümünü izlemek için arama motorlarında 'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi son bölüm izle | TRT1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 8. bölüm izle' gibi sorgulamalar yapmaktadır.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 8. BÖLÜM HD İZLE!

"Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" dizisinin 8. bölümü, 8 Ocak 2024 Pazartesi akşamı yayınlandı. Son bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Aşka Düşman dizisi hangi şehirde çekiliyor? Aşka Düşman dizisinin konusu nedir? Aşka Düşman dizisi hangi şehirde çekiliyor? Aşka Düşman dizisinin konusu nedir?

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ SON BÖLÜMÜ KESİNTİSİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 8. BÖLÜM KONUSU

Dağın Efendisi'nin kurguladığı tuzakta tuzağa düşen Selahaddin, İzzeddin'in cesedi başında Nusreddin tarafından yakalanır. Sultan Nureddin ise beklenmedik bir şekilde Böriler'le karşılaşırken Dağın Efendisi, "Raşidüddin Sinan" kimliğiyle ortaya çıkar. Selahaddin, saraya götürülüp yargılanmak üzereyken Nusreddin'in elinden kaçar. Gerçekleri açığa çıkarmak için Reyhani'nin peşine düşer ve devlete kurulan oyunu bozmak için her türlü fedakarlığı yapmaya kararlıdır.

Sultan Nureddin, Böriler'in durmayacağını anlayarak kardeş kanı dökmemek adına şaşırtıcı bir karar alır ve İsmet Hatun'u esir alarak saraya götürür. Bu hareket, özellikle Melike Hatun başta olmak üzere sarayı derinden etkiler. Haçlılar, Böriler, Nusreddin ve Haşhaşiler tarafından sıkı bir takip altında olan Selahaddin, tuzakları aşarak Reyhani'ye ulaşıp kendisini aklamak için çaba sarf edebilecek midir?

Sultan Nureddin'in saraya getirdiği İsmet Hatun, Böriler'le olan savaşı durduracak mıdır? Nusreddin, Reyhani'nin yakalanma riski karşısında devleti sarsacak bir sırrı ifşa edecek midir? Selahaddin, bu karmaşık durumu çözerek yoluna devam edebilecek midir? Tüm bu sorular, hikayenin ilerleyen bölümlerinde cevap bulacak gibi görünmektedir.

Editör: Haber Merkezi