Aşka Düşman dizisi hangi şehirde çekiliyor? Aşka Düşman dizisinin konusu nedir? Aşka Düşman dizisi hangi şehirde çekiliyor? Aşka Düşman dizisinin konusu nedir?

Ata Demirer'in yazdığı Eyvah Eyvah serisinin ikinci filmi, 9 Ocak 2024 tarihinde televizyon izleyicileriyle bir kez daha buluşacak. Neşeli Yapım tarafından sunulan film, Trakyalı klarnetçi Hüseyin'in sevdiği kızın peşinden gitmesiyle yaşadığı komik olayları konu alıyor.

EYVAH EYVAH 2 OYUNCULARI KİMLER?

Demet Akbağ, Ata Demirer, Özge Borak ve Salih Kalyon'un başrollerini paylaştığı filmde; Alican Yücesoy, Tanju Tuncel, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Meray Ülgen, Selçuk Uluergüven, Tarık Ünlüoğlu, Şener Kökkaya, Bican Günalan, Teoman Kumbaracıbaşı ve Murat Serezli gibi birbirinden başarılı isimler de kadroda yer alıyor.

EYVAH EYVAH 2 KONUSU

İstanbul'da babası Ali Rıza Şeker'i bulan Hüseyin'in artık tek bir hedefi vardır: Sevdiği kıza, Müjgan'a kavuşmak... Firuzan'ı, terzi Ramiz'i ve babasını da yanına alarak memleketi Geyikli'ye dönen Hüseyin, Müjgan'ın kalbini kazanmak için elinden geleni yapar. Dedesi ve ninesinin de torunlarının yolunu gözlediği bu yeni macerada kahramanlarımızı, bol kahkaha ve birçok sürpriz beklemektedir.

EYVAH EYVAH 2 FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Eyvah Eyvah 2 filmi, çekimleri Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli köyünde gerçekleştirildi.

Editör: Yağmur Sezgin