Netflix abone ücretlerine zam geldi! Netflix abone fiyatları ne kadar oldu? Netflix abone ücretlerine zam geldi! Netflix abone fiyatları ne kadar oldu?

Mehmed: Fetihler Sultanı ne zaman başlıyor? Mehmed: Fetihler Sultanı oyuncular kimler, konusu ne? TRT1, Osmanlı İmparatorluğu'nun efsanevi padişahı Fatih Sultan Mehmet'in yaşamını anlatan "Mehmed: Fetihler Sultanı" isimli yepyeni bir dizi ile izleyicileriyle buluşacak.

MEHMED: FETİHLER SULTANI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yakında TRT ekranlarında başlayacak olan Fatih Sultan Mehmet Han'ın hayatını konu alan dizi hakkında bilgi verdi. TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı da "Peygamber Efendimizin övgüsüne mazhar olmuş o güzel komutanın hikayesi yakında TRT 1'de" mesajıyla diziye ait ilk fragmanı paylaştı. Dizinin ne zaman başlayacağı henüz açıklanmamıştır; ancak detaylar geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

MEHMED: FETİHLER SULTANI OYUNCULAR KİMLER, KONUSU NE?

Yakında TRT ekranlarında yayınlanması beklenen Mehmed: Fetihler Sultanı dizi oyuncuları henüz belli olmadı. Dizi ile ilgili detaylar belli olduğunda haberimizde yer alacaktır. Bizi takip edin.

Editör: Haber Merkezi