Ünlü medya figürü ve iş adamı Acun Ilıcalı, son günlerdeki tartışmalara gazeteci Cüneyt Özdemir'in programında yanıt verdi. Ilıcalı, siyasi tercihlerini paylaşırken aynı zamanda Adnan Oktar'la olan ilişkisine ilişkin de net bir duruş sergiledi. Bu açıklamalar, toplumda geniş yankı uyandırdı ve Ilıcalı'nın tutumu ve netliği, kamuoyunda farklı yorumlara sebep oldu.

''BUGÜNE KADAR GELMEMDE CUMHURBAŞKANIMIZIN ETKİSİ OLMAMIŞTIR''

Acun Ilıcalı, Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalında soruları yanıtladı. Ilıcalı, Özdemir'in 'Cumhurbaşkanının zengin olmanızdaki etkisi var mı?' sorusuna cevap verirken, kariyerinin Cumhurbaşkanı tarafından etkilenmediğini belirtti. Kendisinin farklı kanallarda program yapması ve başarı elde etmesinin, ülkenin ekonomik büyüklüğü ve izleyici kitlesiyle ilgili olduğunu vurguladı. Ilıcalı, kendi başarısının siyasi bir etkiyle ilişkilendirilmesini anlamadığını belirtti.

Serdar Ortaç'tan sevenlerine 'kumar' uyarısı Serdar Ortaç'tan sevenlerine 'kumar' uyarısı

"OYUMU AK PARTİ'YE VERDİM"

Acun Ilıcalı devamında ise şu ifadeleri kullandı:

"Benim cumhurbaşkanımıza çıkarsız bir sempatim var AK Parti ile bir alakam olduğunu hatırlamıyorum. Ama oyumu kime verdim; AK Parti'ye verdim. Cumhurbaşkanımızı başarılı buluyorum. Türkiye'nin 20 yıl öncesini biliyorum. Ben o zamanları yaşadım. Ekonomik krizleri yaşamış biriyim. 20 yıl önceyle bugünü değerlendirirsek ben bizzat gelişmeyi gördüm. Mesela yapılan havaalanına denilmedik şey bırakılmadı. Bugün o havaalanı ful. Eski havalimanı olsa nasıl yetişecekti. Bu havaalanın değişimi niye gündeme bu kadar negatif geliyor? Ben küçükken karşıya geçmek için saatlerce beklerdik, bugün üst geçit, alt geçit, Marmaray, köprü, hepsi var. Bunları görmeyip devamlı karalayalım mı? Ben öyle değilim, ama eleştiriye saygı duyuyorum. "

ADNAN OKTAR VE FETÖ İDDİALARINA CEVAP VERDİ

Ilıcalı Adnan Oktar ile görüşmesinin üzerinden 35 yıl geçtiğini söyleyerek "Olay yoktu o zaman adam sonrasında sapıttı" dedi.

Kaynak: Diriliş Posta