Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir programda Acun Ilıcalı'nın hızlı yükselişi ve geçmişi hakkında sorular sordu, hatta kara para aklama iddialarında bulundu. Ilıcalı ise bu sözlere sert bir yanıt verdi. Mehmet Ali Erbil'in, "Kapımda yatıyordu" şeklindeki ifadeleri ise magazin gündemine bomba gibi düştü. Erbil, kendisinin uzun yıllara dayanan televizyon kariyerine vurgu yaparak, Ilıcalı gibi hızlı bir yükselişin ve kanal sahibi olmanın anlamını sorguladı. Bu konuşmalar iki ünlü ismin arasındaki gerilimi ve tartışmayı daha da büyüttü.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Acun Ilıcalı'nın servetiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı'nın geçmişte kendisinden röportaj almak için beklediğini belirterek, şimdiyse elinde ulusal kanallar, futbol kulüpleri ve özel uçaklar olduğunu vurguladı. Kendisinin uzun süredir televizyon dünyasında olmasına rağmen benzer bir mülkiyet birikiminin olmadığını dile getirerek, durumu anlamakta zorlandığını ifade etti. Ayrıca, ilginç bir biçimde kendi kariyeri ve ünlü yarışma programı Çarkıfelek hakkında da konuştu. Yeniden çekilecek olan program için Cem Davran'ın sunuculuk yapacağı iddialarına karşılık "Cem Davran bir Mehmet Ali Erbil edemez" yorumunda bulundu.

ACUN ILICALI'DAN YANIT GECİKMEDİ

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Mehmet Ali Erbil'in açıklamalarına verdiği yanıtla dikkatleri üzerine çekti. Ilıcalı, Erbil'in sözlerini hafif bir yaklaşımla karşılayarak, Çarkıfelek'in kendisine sunulmadığı için Erbil'in rahatsız olduğunu düşündüklerini ifade etti. Ilıcalı, yapımcılarla sunucuların aynı geliri elde etmesi konusundaki anlayışı sorgulayarak, bu konunun neden tartışmalı olduğunu anlamakta zorlandıklarını dile getirdi.

Acun Ilıcalı baskının sebebini açıkladı: Adada benzeri görülmemiş olay! Acun Ilıcalı baskının sebebini açıkladı: Adada benzeri görülmemiş olay!

Program sırasında gazeteci Enver Aysever'in yöneltilen sorular üzerine, Ilıcalı'nın iş hayatı ve kazançları hakkında detaylar verdiği görüldü. Ilıcalı, haftalık 30 bin dolar kazandığı Acun Firarda programında yılda sadece 52 gün çalıştığını belirtti. Ayrıca, geçmişte Var mısın Yok Musun programıyla 150 bölüm primetime yaptığını, şu anda ise bir primetime programından yapımcının 100 bin dolar kazandığını aktardı. Yetenek Sizsiniz ve O Ses Türkiye gibi projelerle 90 milyon dolar kazandığını ifade eden Ilıcalı, bu gelirin 70 milyon doları TV8 kanalını satın almak için kullanıldığını söyledi.

Editör: Yağmur Sezgin