Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, 18 Aralık'ta 655. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde İngiltere'den gelen sürpriz bir misafirin güzelliği, karakterler arasında çeşitli olaylara yol açtı. İzleyiciler, dizinin son bölümündeki gelişmeleri merak ederek "Arka Sokaklar 655. bölüm izle full HD! Kanal D Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça!" araştırmalarına başladı. Bu yazıda, dizinin son bölümünün özeti ve izleme bilgileri yer alıyor.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM FULL HD İZLE!

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisinin son bölümünde, Aylin adlı karakterin nikah günü müstakbel eşi cinayete kurban gitmiştir. Bu acı olayın ardından Aylin, küçük Elif'le birlikte zorlu bir süreçle baş başa kalmıştır.

KANAL D ARKA SOKAKLAR 655. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ARKA SOKAKLAR 655. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Arka Sokaklar 655. bölümde, dizinin önemli karakterlerinden Aylin, nikah günü müstakbel eşini bir cinayete kurban verir. Bu trajik olayın ardından küçük Elif'le birlikte zorlu bir döneme giren Aylin'in yanında destek olan isim yine Hakan olur.

Mehmed: Fetihler Sultanı ne zaman başlıyor? Mehmed: Fetihler Sultanı oyuncular kimler, konusu ne? Mehmed: Fetihler Sultanı ne zaman başlıyor? Mehmed: Fetihler Sultanı oyuncular kimler, konusu ne?

Esra'nın İngiltere'de yaşayan kuzeni Sezin, Arka Sokaklar'ın son bölümünde Hüsnü'lerin misafiri olur. Sezin'in güzelliği, aile ve ekip içindeki erkekleri etkiler, ilişkileri karmaşık hale getirir.

Ayrıca, Mehmet'in korumalık yaptığı ailenin gizli sırları bu bölümde ortaya çıkar. Narkotik şubeden Seval Komiser ise nişanlısını başka bir kadınla yakalar, bu durumun intikamı beklenmedik bir şekilde alınacaktır.

Editör: Haber Merkezi