İYİ Parti, yerel seçimlere ittifaksız girmeye karar verirken, CHP'nin ise destek arayışları, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti'nin kapısını çalmasına kadar vardı.

Millet İttifakı'nın ana bileşenleri olan CHP ve İYİ Parti arasındaki gerilim, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde giderek artıyor.

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nden iş birliği açıklaması Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nden iş birliği açıklaması

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında isim vermeden CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

Akşener, 'Ülkemizde özellikle büyük şehirlerdeki ulaşım hizmetlerinin başarısızlığından bahsetmek mümkün değil' diyerek iki belediye başkanını hedef aldı.

aslıhan elibol

"NİCE FALSOSUNA RAĞMEN DEFALARCA ELİNDEN TUTTUK..."

Aslıhan Elibol, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekledikleri için pişmanlık duyduklarını ifade etti.

Elibol'un 'özür' dilemesinin ardından İmamoğlu hakkında kullandığı çarpıcı ifadeler dikkat çekti. Elibol, İmamoğlu için, 'Nice falsolarına rağmen defalarca elinden tuttuk, ancak şimdi pişmanız' şeklinde konuştu.

"Hata bizde ki Beylikdüzü sınırları dışına çıkamayacak adamın, kendi genel başkanı bile sahip çıkmazken elinden tuttuk. Nice falsosuna rağmen. Defalarca, defaatle... Allah biliyor ya kalbim soğuyalı yıllar oldu. Ama şimdi pişmanım. özür dilerim."

Editör: Yağmur Sezgin