Türkiye'nin gündeminde 31 Mart'ta gerçekleşecek olan mahalli seçimler bulunmaktadır. Siyasi partiler, aday tanıtım toplantıları sonrasında seçim çalışmalarına hız vermiştir. İYİ Parti, yerel seçimlere "Hür ve Müstakil" bir şekilde katılma kararı almış ve bu kapsamda 12 Büyükşehir, 17 İl, 175 İlçe ve 20 Belde için adaylarını kamuoyuyla paylaşmıştır. Ancak, İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayları henüz açıklanmamıştır.

2024 sandık görevlisi ücreti ne kadar? Sandık görevlisi ve sandık başkanı paraları kaç TL? 2024 sandık görevlisi ücreti ne kadar? Sandık görevlisi ve sandık başkanı paraları kaç TL?

ÖNCE ANKARA SONRA İSTANBUL AÇIKLANACAK

İYİ Parti'nin Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, gündemle ilgili yaptığı değerlendirmelerde Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylarıyla ilgili son durumu paylaştı. Zorlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Son aşamaya gelindi. İki büyükşehirimiz konusunda da çalışmalarımız neredeyse tamamlandı. Öncelikle çok kısa bir süre içerisinde, birkaç gün sürebilir belki. Ankara adayımızı milletimizin takdirine sunacağız. Sonra da İstanbul adayımızı açıklayacağız." ifadelerini kullandı.

SON AŞAMAYA GELİNDİ!

İYİ Parti'nin Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, adayların açıklanması ve uygulanacak yöntemle ilgili olarak da son aşamaya gelindiğini belirtti.

Editör: Yağmur Sezgin