Beyaz Show yeni sezon ne zaman başlıyor? Beyaz Show 2023 ilk bölüm ne zaman? Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık'ın TV100'de yayınlanan "Az Önce Konuştum" programına katıldı ve programda yaptığı açıklamalarla Beyaz Show'un geri döneceğini müjdeledi. Uzun bir aradan sonra ekrana gelecek olan Beyaz Show hakkındaki açıklamaları, izleyicileri heyecanlandırdı.

Mehmed: Fetihler Sultanı ne zaman başlıyor? Mehmed: Fetihler Sultanı oyuncular kimler, konusu ne? Mehmed: Fetihler Sultanı ne zaman başlıyor? Mehmed: Fetihler Sultanı oyuncular kimler, konusu ne?

BEYAZ SHOW YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Acun Ilıcalı, Beyaz Show'un yılbaşında ekranlara geri döneceğini açıkladı. Ilıcalı, "Beyaz Show yılbaşında olacak. Bu ülkenin Beyaz Show'a ihtiyacı var." şeklindeki açıklamalarıyla müjdeyi verdi. Beyaz Show'un tekrar başlayacak olması sosyal medyada hızla gündem haline geldi. Beyazıt Öztürk'ün sunumuyla ve ünlü konukların katılımıyla izlenme rekorları kıran Beyaz Show, her Cuma akşamı televizyon izleyicilerini ekran başına kilitlemekteydi.

BEYAZ SHOW NE ZAMAN BİTTİ?

Son olarak 4 Mayıs 2018 Cuma günü ekrana gelen Beyaz Show, yayın hayatına son vermişti.

BEYAZ SHOW BİLET NE KADAR?

Acun Ilıcalı, Beyaz Show'un yılbaşında ekranlara döneceğini açıkladı. Ilıcalı, "Beyaz Show yılbaşında olacak. Bu ülkenin Beyaz Show'a ihtiyacı var." şeklindeki açıklamalarıyla müjdeyi verdi. Programın bilet fiyatları henüz açıklanmadı. Konuyla ilgili detaylar geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

Editör: TE Bilisim