Sahra Işık kimdir, ne iş yapıyor? Sahra Işık Survivor'a kaç kere katıldı? Sahra Işık kimdir, ne iş yapıyor? Sahra Işık Survivor'a kaç kere katıldı?
Bülent Aksu kimdir aslen nereli kariyeri nasıl? Turkcell yönetim kurulu, 14 Eylül'de genel müdürlük görevine, yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Bülent Aksu'yu atamıştı. Ancak Turkcell tarafından yapılan son açıklamada, Bülent Aksu'nun görevinin sona erdiği belirtildi. Turkcell Grubu bünyesinde üst düzey görevler üstlenen Bülent Aksu'ya bundan sonraki iş ve özel yaşamında başarılar diliyoruz.

BÜLENT AKSU KİMDİR ASLEN NERELİ KARİYERİ NASIL?

Bülent Aksu, çeşitli önemli görevlerde bulunmuş bir isimdir. Ağustos 2018 ile Ocak 2021 arasında Hazine ve Maliye Bakanlığında Bakan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Aynı dönemde Türk Telekomünikasyon AŞ'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almıştır. Mart 2019'dan Mart 2020'ye kadar Turkcell Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış ve Mayıs 2019 ile Şubat 2021 arasında Türk Eximbank Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmıştır. Mart 2020'de Turkcell Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilmiştir. Aksu ayrıca Türkiye'yi 2018 yılında G20'de Şerpa olarak temsil etmiş ve Ağustos 2018 ile Ocak 2021 arasında Asya Kalkınma Bankası (ADB) ve Afrika Kalkınma Bankası (AfDB) nezdinde Guvernör olarak görev yapmıştır. Ayrıca Dünya Bankası (WB), Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ve Asya Altyapı Yatırım Bankası (AIIB) nezdinde Guvernör Vekili olarak, İslam Kalkınma Bankası (IsDB) nezdinde İcra Direktörleri Kurulu Üyesi olarak görev almıştır. Bülent Aksu, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunudur.

Editör: TE Bilisim