Çağatay Ulusoy'un uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına dönüş yapacağı Gaddar dizisinin izleyiciler tarafından merak edilen yeni karakteri hakkında bilgi arayışları devam ederken, diziye ait afiş de yayınlandı. Yeni karakter ve hikaye hakkında detaylar henüz netlik kazanmamış olsa da, diziye dair paylaşılan afiş izleyicilerin merakını artırdı.

GADDAR DİZİSİNİN AFİŞİ YAYINLANDI

Gaddar dizisinin ilk afişi yayınlandı ve dizinin Ocak ayında seyirciyle buluşması planlanıyor. Cuma günleri ekrana gelmesi öngörülen dizide Çağatay Ulusoy'un "Dağhan," Sümeyye Aydoğan'ın "Aydan," ve Onur Saylak'ın "Müdür" rolleriyle izleyici karşısına çıkacağı açıklandı. Bu bilgiyle birlikte, diziye dair heyecan ve beklenti artmaya başladı.

Serdar Ortaç'tan sevenlerine 'kumar' uyarısı Serdar Ortaç'tan sevenlerine 'kumar' uyarısı

GADDAR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Çağatay Ulusoy, Gaddar dizisiyle uzun bir aradan sonra tekrar ekranlara dönüş yapıyor. Dizide, askerlik görevinden evine dönen Dağhan'ın (Çağatay Ulusoy) değişen hayatı odak noktasında. Sevdiği kız Aydan'ın (Sümeyye Aydoğan) haber vermeden ayrılması ve kardeşi Rüzgar'ın (Fatih Berk Şahin) karanlık bir dünyaya sürüklenişi, Dağhan'ın yaşadığı olayların ardından gaddara dönüşmesiyle ekrana yansıtılacak. Bu hikaye, karakterlerin karmaşık ve etkileyici yaşantılarını izleyiciyle buluşturacak.

Editör: Yağmur Sezgin