Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yalova'da kritik açıklamalarda bulunuyor. 7 Ocak'ta 26 büyükşehir ve ilimizle birlikte Yalova Belediye Başkan adayımızı açıklamıştık. Dün Ankara'da gerçekleştirdiğimiz kalan 48 büyükşehir ve ilimizin adaylarını milletimize tanıttık. Cumhur İttifakı ortağımız MHP adaylarını destekleyeceğimiz 7 şehrimizle birlikte 81 ildeki adaylarımızı belirlemiş olduk. Ana kademe, kadın ve gençlik yolları, mahalle ve köy temsilcileri ile 31 Mart'a kadar gece gündüz çalışmaya hazır mıyız? Mustafa kardeşimizi en yüksek oy oranıyla sandıktan çıkarmadan, hiçbirimiz için durmak veya dinlenmek yok. Türkiye'nin Yüzyıl Şehirleri için hazır mıyız, kararlı mıyız, kapı kapı dolaşmaya var mıyız?

“SON NEFESİMİZE KADAR DAİM EYLESİN DİYORUM”

Seçim gecesi Yalova'yı Cumhur İttifakı'nın renkleriyle boyuyor muyuz? Kirli ve sinsi hesapları bozuyor muyuz? Büyük ve güçlü Türkiye'nin yolunu açıyor muyuz? Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi son nefesimize kadar daim eylesin diyorum.

Yalova 1999 depreminde en çok yara alan şehirlerimizden biridir. Bizzat şahit olduğumuz bu büyük yıkımın ardından Yalova adeta küllerinden yeniden doğarak bir yenilenme yaşadı. İl olmasıyla birlikte toparlanan Yalova ülkemizin en gözde, cazip şehirleri arasında yerini almaya başladı.

“DEM GİBİ BÖLÜCÜ PARTİLERİN ELİNDE OYUNCAK OLUYOR”

Yalova'nın önünde hala değerlendirmeyi bekleyen büyük potansiyel var. Amacımız hükümet ve belediye el ele vererek Yalova'yı Türkiye Yüzyılı'na hazırlamaktır. AK Parti belediyelerde elde ettiği başarıyla milletimizin gönlünde taht kurarak iktidara yürümüş partidir. Bunun için mahalli idareler seçimleri bizim için ayrı öneme sahiptir.

Kırmızı kitap olarak biliniyor…Gizli anayasa güncellenecek! Kırmızı kitap olarak biliniyor…Gizli anayasa güncellenecek!

DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak oluyorlar. Seçim iş birliği kisvesi altında teröristleri cezaevinden salmanın hesabını yapıyorlar. Ülkenin ve milletin aleyhinde her işte CHP ve DEM birlikte hareket ediyor.

Editör: Yağmur Sezgin