Eyvah Eyvah 2 oyuncuları kim? Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları kim? Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi?

Film, sınır ötesi bir operasyona odaklanarak Özel Kuvvetlerin katılımını konu alıyor. Dağ 2'nin oyuncu kadrosunda tanıdık yüzler var ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin de desteklediği bu yapım, Alper Çağlar tarafından yönetilip senaryosu yazılmış bir aksiyon, savaş ve dram filmi olarak 2016'da gösterime girdi.

DAĞ 2 OYUNCULARI KİMLER?

Alper Çağlar’ın imzasını taşıyan Dağ 2 filminin oyuncu kadrosunda Ufuk Bayraktar, Çağlar Ertuğrul, Murat Serezli, Atılgan Gümüş, Murat Arkın, Ahu Türkpençe, Atıf Emir Benderlioğlu, Armağan Oğuz, Bedii Akın ve Ahmet Pınar yer alıyor.

Dağ 2 konusu nedir nerede çekildi Dağ 2 film oyuncuları kimler

DAĞ 2 FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

"Dağ 2" filminin çekimleri, Türkiye'nin çeşitli noktalarında gerçekleştirildi. Bu çekimler, Ankara, Konya ve Adana gibi farklı bölgelerde yapıldı. Bu sayede film, farklı coğrafi yapılardan ve mekanlardan sahnelerle zenginleştirilmiş oldu.

DAĞ FİLMİNİN KONUSU

Teröristlerin elinden kurtulmayı başaran iki arkadaş Oğuz ve Bekir, 6 yıl sonra özel bir görev için Özel Kuvvetler 8. Muharebe Arama Kurtarma Timi'ne katılır. Timin özel görevi ise Kuzey Irak'ta bir terör örgütü tarafından kaçırılan gazeteci Ceyda Balaban'ı kurtarmaktır. Ancak bu sefer düşman geçmişteki gibi bir tane değildir. MAK'ın karşısında bu acımasız coğrafyada birbiriyle çatışan birden fazla kuvvet vardır ve işler bu sefer hiç olmadığı kadar zordur.

Editör: Yağmur Sezgin