Türkiye, fenomenlere yönelik kara para aklama ve vergi kaçırma operasyonlarına odaklandı. Sosyal medya hesabından gösterişli hayatını ve lüks araçlarını paylaşan fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat, 5 Kasım'da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dilan Polat'ın yaklaşık 2 aydır cezaevinde olmasıyla ilgili son dakika gelişmesi ortaya çıktı.

Yaklaşık 4 yıldır antidepresan ilaçları kullandığı belirlenen Dilan Polat, 29 Aralık günü ilaçlarının bitmesi üzerine İstanbul Bakırköy'de bulunan Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede yapılan tetkiklerin ardından ünlü fenomen, tekrar Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Hürriyet'in haberine göre, Dilan Polat'ın sağlık durumuyla ilgili avukatı Hüseyin Kaya bilgi paylaştı. Kaya, "Müvekkil, çocukları için derin bir üzüntü içinde. Bu durumun, psikolojisinin giderek kötüleşmesine neden olduğunu düşünüyorum."

Haber kaynağına göre, Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, müvekkilinin yürümekte zorlandığını belirtti. Kaya, "Benimle görüştüğü zamanlarda yüzünde uyuşma olduğunu söyledi. Sanırım bu da strese bağlı. Müvekkil, sakinleştirici ve destek hapları kullanıyordu" dedi.

Scorpions 8 yıl sonra tekrar Türkiye'de? Scorpions konseri ne zaman? Scorpions 8 yıl sonra tekrar Türkiye'de? Scorpions konseri ne zaman?

FELÇ RİSKİ DETAYI...

Hüseyin Kaya, Dilan Polat'ın felç kalma riski bulunduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Tüm yaşananlardan iyice etkilenmiş, biyolojik olarak ciddi ağrılar yaşamıştır. Müvekkil, psikolojik olarak büyük bir hayal kırıklığı içindedir."

Avukat Hüseyin Kaya, Dilan Polat'ın yüzünde zaman zaman uyuşmaların oluştuğunu belirterek şunları söyledi: "Bu belirtileri doktorlara sorduğumda, müvekkilin bu baskı sonucunda felç olma ihtimalinin yüksek olduğunu işaret ettiler."

Editör: Yağmur Sezgin