Marvel Sinematik Evreni'nde birçok süper kahraman ve kötü karakter bulunuyor. Şimdi Marvel, yeni bir kötü karakter olan Fatih Kang'i tanıtacak ve bu rol için Jonathan Majors seçildi. Ancak, son haberlere göre Marvel'ın Jonathan Majors'u işten çıkarma kararı gündemde. Bu durumun nedenleri araştırılıyor!

Kızıl Goncalar yayından kaldırıldı mı? Kızıl Goncalar devam edecek mi? Kızıl Goncalar yayından kaldırıldı mı? Kızıl Goncalar devam edecek mi?

JONATHAN MAJORS’UN REKLAMLARI DA KALDIRILIYOR!

Marvel Sinematik Evreni, bir dizi iyi ve kötü süper kahramanı barındırıyor. Yeni kötü karakter seçimi Marvel'ın gündeminde. Şu anki plana göre, bu evrende Thanos'un ardından en kötü karakterin Fatih Kang olacağı belirlendi. Bu rol için, geçmişte Creed III filmiyle başarılı performans sergileyen Jonathan Majors seçildi.

Tüm bunların yanı sıra Jonathan Majors, eski kız arkadaşı Grace Jabbari'nin kendisine yönelik suçlamalarıyla da gündeme gelmişti. Ünlü ismin yaklaşık sekiz ay önce kız arkadaşıyla yaşadığı olayla ilgili dört suçlaması bulunuyordu. Majors, başlangıçta bu suçlamaları reddetmişti.

Jonathan Majors, dört suçlamadan ikisinde suçsuz bulunurken, diğer iki suçlama olan üçüncü dereceden kasıtlı saldırı ve taciz suçlamalarıyla suçlu bulundu. Ünlü ismin ceza duruşması 6 Şubat'ta yapılacak.

Bu süreçte Disney'den gelen bir darbe de yaşandı. Jonathan Majors'ın yer alacağı "The Man in My Basement" filmi kadrosundan çıkarıldı. Ayrıca, rol aldığı reklamlar da yayından kaldırıldı.

Editör: Yağmur Sezgin