Ender Saraç kimdir, kaç yaşında? Ender Saraç olayı nedir, kaç çocuğu var? Ünlü doktor Ender Saraç'ın eşi merak edilenler arasında yer alıyor.

ENDER SARAÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1959 yılında İzmir'de doğan Dr. Ender Saraç, 1990 yılından bu yana Ayurveda çalışmaları yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babası olan Saraç, İzmir'den İstanbul'a taşındıktan sonra Nükhet Duru ile birlikte UNİFORM Sağlık ve Estetik Merkezi'nde çalıştı. Daha sonra Türkiye'nin ilk Doğal Tıp ve Estetik Merkezi olan Hay Sağlık Merkezi'ni 1994 yılında kurdu ve zamanla genişleterek günümüze kadar getirdi. Ender Saraç'ın 14 kitabı bulunmaktadır, bunlardan 3'ü çocuk beslenmesi, 2'si erişkin beslenmesi ve 1'i Ramazan beslenmesi üzerinedir. Dr. Ender Saraç, kişisel gelişim konusunda da özel eğitimler vererek yurt içi ve yurtdışında konferanslar düzenlemektedir. Ünlü doktor, ilk eşinden bir, ikinci eşinden ise iki olmak üzere toplamda üç çocuk sahibidir.

Hatice Karahan kimdir, nereli? Merkez Bankası başkanı mı oldu, kaç yaşında? Hatice Karahan kimdir, nereli? Merkez Bankası başkanı mı oldu, kaç yaşında?

ENDER SARAÇ OLAYI NEDİR, KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Ender Saraç, Benan Kurtuluş ile 7 Ekim tarihinde evlenmiştir. Çiftin 2010 yılında Mikail isminde bir oğulları ve 2014 yılında şubat ayında doğmuş bir kızları bulunmaktadır.

Editör: Haber Merkezi