Somali denizlerini Türkiye koruyacak! Anlaşmanın üç önemli detayı Somali denizlerini Türkiye koruyacak! Anlaşmanın üç önemli detayı
EYT'lilere bayram ikramiyeleri 9 Mayıs'ta ödenecek! Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından takip edilen bir dizi adımdan geçerek sonuçlandı. Kurum, vatandaşların haklarını korumak için sürekli olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Bu bağlamda, aylık bağlama işlemi sonucunda ödeme yapılacak kişilerin tam bir listesi belirlenmiştir ve ikramiyelerin ödeme tarihi de belirlenmiştir. Bayram ikramiyeleri, çalışanların bir hakları olarak değerlendirilir ve önemli bir maddi destek sağlar. Bu nedenle, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun bayram ikramiyelerini zamanında ödemesi, çalışanların hayatlarında büyük bir fark yaratabilir. Ödeme süreci, her yıl olduğu gibi bu yıl da kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşecek. Sosyal Güvenlik Kurumu, vatandaşların güvenini kazanmak için çalışmalarını sürdürüyor. İşlemlerin hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamlanması için teknolojik imkanlar kullanılıyor ve gerekli denetimler sürekli olarak yapılıyor. Kurum, vatandaşların haklarına sahip çıkarak, onların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Bayram ikramiyelerinin ödeme tarihi de bu hedef doğrultusunda belirlenmiştir. Gündeme ilişkin güncel Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Sonuç olarak, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun yaptığı açıklamaya göre, nisanda gelir ve aylık bağlama işlemi sonucu ödeme yapılacak kişilerin bayram ikramiyeleri 9 Mayıs'ta ödenecek. Bu süreç, vatandaşların haklarını korumak için hassasiyetle takip ediliyor ve ödemelerin kesintisiz bir şekilde yapılması hedefleniyor.

EYT'LİLERE BAYRAM İKRAMİYELERİ 9 MAYIS'TA ÖDENECEK

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), gelir ve aylık ödemesi alanların Ramazan Bayramı ikramiyeleri konusunda bir açıklama yaptı. SGK'nın yaptığı açıklamada, Nisan ayı içerisinde hak sahibi olan ancak bayram ikramiyesi alamayanların ikramiyelerinin 9 Mayıs tarihinde yatırılacağı belirtildi. 5510 sayılı Kanun ve ilgili mevzuat uyarınca, gelir ve aylık ödemesi yapılanlara bayramların içinde bulunduğu ayda gelir ve aylık alma şartıyla Ramazan ve Kurban bayramlarında ikramiye ödemesi yapılıyor. SGK'nın açıklamasına göre, 2023 yılı Mart ayı öncesinde gelir ve aylık almakta olanlar ile Mart ayı içerisinde gelir ve aylık bağlama işlemleri tamamlananların Ramazan Bayramı ikramiyeleri 14-19 Nisan 2023 tarihleri arasında ödendi. Ancak Nisan ayı içerisinde gelir ve güncel aylık bağlama işlemi sonuçlanan ve aylık başlangıç tarihi 30 Nisan öncesinde olan sigortalı ve hak sahiplerinin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 9 Mayıs 2023 tarihinde ödeneceği ifade edildi. SGK tarafından yapılan bu açıklama, hak sahipleri için bayramın hemen öncesinde maddi açıdan rahat bir nefes alacakları bir müjde niteliği taşıyor. SGK'nın bayram ikramiyesi ödemesi konusunda yaptığı açıklama, sosyal güvenlik sistemi hakkında farkındalık oluşturmak adına da önem taşıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu, Türkiye'de sosyal güvenlik alanında faaliyet gösteren bir kuruluş olarak, hizmetlerini vatandaşlara ulaştırmak adına çalışmalar yürütüyor. SGK tarafından yapılan açıklama, vatandaşların sağlıklı bir şekilde bilgilendirilmesine de yardımcı oluyor. Kurum, halkın sağlıklı bir şekilde bilgilendirilmesi adına düzenli olarak açıklamalar yaparak vatandaşların sorularına yanıt veriyor.

Editör: TE Bilisim