AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kadir Topbaş'ın kabir ziyareti ve Fatih Sultan Mehmet Han Türbesi ziyaretleri sonrasında açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum kentsel dönüşüm için neler söyledi?

Murat Kurum İstanbul için iki önemli başlığın kentsel dönüşüm ve ulaşım olacağını söyledi:

"İstanbul bizim medeniyetimizin başkenti. Her sokağında medeniyet var. Tabi medeniyetimizin başkenti diyoruz İstanbul'umuza ve yıllardır burada uygulanan geleneklerimiz var. Biz her seçim kampanyasına önce Eyüp Sultan’dan başlarız. Tüm ilçelerde arkadaşlarımız seferberlik anlayışı ile çalışacak. İstanbul'da tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız. İstanbul'da tek riskli yapı kalmayana kadar çalışacağız. İstanbul'un tarihi yarım adasını tekrar ihya edeceğiz"

"Derdimiz İstanbul olacak"

Murat Kurum, İstanbul'da yaşamayı eziyet olmaktan çıkaracaklarını belirterek, şehirde yaşayanların hayat kalitesini artırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

"İstanbul'daki trafik çilesini bitirecek adımlar atılacak. İstanbul'da yaşamayı eziyet olmaktan çıkaracağız. Trafik bu manada önemli bir adımdır. İkinci adımımız da deprem riskini beltaraf etmektir. Hem kısa vadede yapacaklarımzın dışında uzun vadede yapacaklarımızı da vatandaşlarımızla hep beraber el ele yapacağız. Derdimiz İstanbul olacak."

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Canan Yüceer kimdir, nereli? Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Canan Yüceer kimdir, nereli?

"İstiyoruz ki İstanbul’da tek bir riskli yapı kalmasın"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, deprem riskini azaltmak için 39 ilçede çalışmalar yapacaklarını belirterek, İstanbul genelinde riskli yapı bırakmamayı hedeflediklerini söyledi. Ayrıca, güvenli yuvalar oluşturarak tarihi ve geleceği buluşturacaklarını ifade etti. Gençlerin mutlu olduğu bir sosyal yaşam vizyonuyla İstanbul'u inşa edeceklerini ve projelerin yakın zamanda paylaşılacağını belirtti.

Editör: Yağmur Sezgin