Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi ne zaman başlayacak? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi oyuncuları kimler? "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" dizisinin ilk tanıtımı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı! TRT 1, izleyicilere büyüleyici bir deneyim sunmak için heyecanla hazırlanıyor. Yakında ekrana gelecek olan bu yapım, Selahaddin Eyyubi'nin hayatından önemli anları ve tarihi olayları ele alarak izleyicilere tarihi ve duygusal bir yolculuk yaşatmayı hedefliyor.

Yakında TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi," güçlü oyuncu kadrosu ve yüksek prodüksiyonuyla sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak ön plana çıkıyor. Bu etkileyici yapım, tarihi bir yolculuğa çıkmak ve Selahaddin Eyyubi'nin hayatının önemli anlarına tanık olmak isteyen izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TRT 1, Kasım ayında izleyicileri büyüleyecek yeni bir yapımı ekranlara taşıyor. "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" adlı dizi, yakında TRT 1'de yayınlanmaya başlayacak. Dizinin ilk bölümü pazartesi günü izleyicilerle buluşacak ve Kasım ayı boyunca devam edecektir. Bu büyüleyici yapım, Selahaddin Eyyubi'nin Kudüs'ü kurtuluşunun etkileyici hikayesini anlatmayı amaçlıyor. İzleyicilere tarihi ve duygusal bir yolculuk yaşatmayı hedefleyen dizi, kasım ayında ekranlarda olması planlanıyor.

Kudüs-Fatihi-Selahaddin-Eyyubi-dizisi-oyuncuları-kimler

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Dizinin başrollerini, deneyimli oyuncular Uğur Güneş ve Dilin Döğer paylaşıyor.

Ayrıca, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi birbirinden başarılı isimler de dizide önemli roller üstleniyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci bulunurken, senaryosunu Serdar Özönalan yazıyor.

ZAHİD SOBACI'DAN DİZİ AÇIKLAMASI

Kızıl Goncalar neden yayınlanmadı? Kızıl Goncalar bugün yeni bölüm yok mu? Kızıl Goncalar neden yayınlanmadı? Kızıl Goncalar bugün yeni bölüm yok mu?

TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" dizisi hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Sobacı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Cihana adalet, Kudüs'e hürriyet! Asırlar önce, mukaddes şehir Kudüs'ü işgalden kurtaran #SelahaddinEyyubi'nin hikayesi... 'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' yakında TRT 1'de! Kudüs bir ahlak ve adalet meselesidir. Esenlik zamanlarına tarih şahittir. İdrak etmek için…"

Editör: Haber Merkezi