Yücel Yılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Yücel Yılmaz'ın hayatı ve biyografisi! Yücel Yılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Yücel Yılmaz'ın hayatı ve biyografisi!
Masterchef Azize kimdir aslen nereli? Azize Polat kaç yaşında mesleği ne? MasterChef Türkiye 2021'de Azize Polat, ana kadroya katılmak için gösterdiği enerji ve düello performanslarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Azize'nin yaptığı yemeklerle jürinin de ilgisini çektiği görülüyor.

MASTERCHEF AZİZE POLAT KİMDİR ASLEN NERELİ?

MasterChef Türkiye 2021 yarışmacısı Azize Polat, 35 yaşında ve üç çocuk annesi bir ev hanımıdır. Üçüncü başvurusunda MasterChef Türkiye'ye katılma şansı bulmuş ve bu yarışmada Adanalı kimliğiyle öne çıkmıştır. Yarışmaya katılmadan önce 30 kilo vererek hazırlık yapmıştır. Azize Polat, herhangi bir aşçılık eğitimi almamış olmasına rağmen eleme turunda şeflere dana ciğerli içli köfteyi sarımsaklı süzme yoğurt, patates kızartması ve acı yağ ile servis etmiş ve şeflerin beğenisini kazanarak üç evet almıştır. Bu başarısıyla bir sonraki tura geçmeye hak kazanmıştır. Ancak, MasterChef Türkiye'nin 14 Kasım 2021 tarihli bölümünde yarışmadan ayrılmıştır. Ancak, 15 Kasım 2021 tarihli bölümde elenen yarışmacılara ikinci bir şans verilmiş ve ana kadroya dönmeye hak kazanan ilk yarışmacı Azize olmuştur. Son olarak, MasterChef Türkiye'nin 21 Kasım 2021 tarihli bölümünde Azize bir kez daha yarışmadan ayrılmıştır.

Editör: TE Bilisim