MasterChef All Star'ın final bölümüyle birlikte merak uyandıran isimlerden biri olan Tahsin Küçük'ün hayatı şu şekilde öne çıkıyor: Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden mezun olan Tahsin, 2021 sezonundaki başarısıyla adını duyurmuş bir isimdir. Bu sezon ise, Esra ile birlikte finale yükselmiş ve büyük bir heyecana sahne olmuştur.

Recep Yazıcıoğlu kimdir? Recep Yazıcıoğlu nerede görev yaptı? Recep Yazıcıoğlu kimdir? Recep Yazıcıoğlu nerede görev yaptı?

MASTERCHEF TAHSİN KAÇINCI OLDU?

MasterChef All Star sezonunun büyük finali heyecanına katılan Tahsin Küçük, Esra ile mücadele ederek finale yükseldi. Şampiyonluk için gerçekleşecek olan final gecesi ise 7 Ocak akşamı izleyicilerle buluşacak.

Masterchef Tahsin Kimdir Kaç Yaşında Masterchef Tahsin Ne Iş Yapıyor Aslen Nereli1

MASTERCHEF TAHSİN KİMDİR?

Kocaeli'de 15 Haziran 1997 tarihinde doğan 24 yaşındaki Tahsin Küçük, aslen Trabzonlu ve İstanbul'da 8 yıldır yaşamaktadır. Mutfakla 10 yaşından beri iç içe olan Tahsin, Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden 2019 yılında mezun olmuştur. Ulu Gazi İlköğretim Okulu ve Yunus Emer Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni tamamladıktan sonra, mutfak serüvenine 13 yaşında bulaşıkçı olarak başlamıştır.

Tahsin Küçük'ün dansla da ilgilendiği ve mutfak tutkusunu 10 yaşından beri sürdürdüğü belirtilmektedir. Ver Fırına isimli yarışma programına 2015 yılında katılan Tahsin, üniversite yıllarında çeşitli yarışmalara katılarak dereceler elde etmiştir. Ayrıca, Türk televizyonlarında yayınlanan gündüz kuşağı yemek programlarında yemek editörlüğü görevini üstlendiğini ifade etmektedir.

Masterchef Tahsin Kimdir Kaç Yaşında Masterchef Tahsin Ne Iş Yapıyor Aslen Nereli2

İki şubesi İstanbul'da faaliyet gösteren hamburger restoranının sahibi olan MasterChef Tahsin, 2021 sezonunda asma yaprağında tekir balığı yemeği ile final turunu geçerek MasterChef Türkiye kadrosuna katılmaya hak kazandı.

Editör: Yağmur Sezgin