Mehmet Büyükekşi istifa mı etti? TFF Başkanı Büyükekşi görevini bıraktı mı? Türkiye'nin iki büyük futbol kulübü Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki Süper Kupa Finali öncesi, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bir kriz yaşandı. Bu gelişme sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifa kararı alıp almayacağı ise futbol camiasında merak konusu oldu. Haberlerin hızla sosyal medyada yayılmasıyla birlikte, Türk futbolunda gergin bir bekleyiş başladı.

TFF BAŞKANI MEHMET BÜYÜKEKŞİ İSTİFA MI ETTİ?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Mehmet Büyükekşi'nin istifa ettiği haberlerini yalanladı. Güncel gelişmelere haberimizden anında ulaşabilirsiniz.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ KİMDİR?

2019-2021 yılları arasında Gaziantep FK başkanlığı yaptı. 30 Mayıs 2022'de Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 16 Haziran 2022'de tek aday olarak girdiği başkanlık seçiminde 158 oyla başkan seçildi.

2024 Ramazan Bayramı ikramiyesi ödenme tarihi belli oldu 2024 Ramazan Bayramı ikramiyesi ödenme tarihi belli oldu

2023 yılında Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Ankara'da gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda Mehmet Büyükekşi yeniden başkan seçilmiştir. Büyükekşi, evli ve 3 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Editör: Haber Merkezi