Müge Anlı Bedriye Kılıç bulundu mu? Bedriye Kılıç’ı kim öldürdü nerede? Konya Akşehir'de 6 Temmuz tarihinde kaybolan Bedriye Kılıç'ın şüpheli kaybı ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan bu kayıp olayında, dikkatler olayın şüpheli bir şekilde eşi Tayfur Kılıç'a çevrilmişti. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan Tayfur Kılıç, anne ve babasıyla birlikte sorguya çekildi. Tayfur Kılıç, ifadesinde sarsıcı bir itiraf yaparak olayın çözümüne ışık tuttu.

MÜGE ANLI BEDRİYE KILIÇ BULUNDU MU, KİM ÖLDÜRDÜ?

Tayfur Kılıç'ın itirafları sonucunda korkunç bir cinayetin perde arkası aydınlandı. Müge Anlı'nın kayıp olarak aradığı 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'ın, kocası Tayfur Kılıç tarafından boğularak öldürüldüğü anlaşıldı. 27 Ekim Cuma günü, Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Tayfur Kılıç, Konya İl Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin sorgusunda şu itiraflarda bulundu:

Eyvah Eyvah 2 oyuncuları kim? Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları kim? Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi?
  • Eşi Bedriye Kılıç'ı, Konya Akşehir'deki evlerinde boğarak öldürdüğünü,
  • Cenazesini ise, Müge Anlı'nın yayını sonrası ortaya çıkan iki gizli tanık tarafından o gece uçurumun kenarında terlikleri ters giymiş halde görüldüğü, bir kadın gizli tanığın ise kötü koku aldığı ve Müge Anlı ekibinin dronla arama yaptığı, birçok kez de televizyona taşıdığı Isparta Yalvaç istikametindeki uçurumdan aşağı attığını itiraf etti.
  • Tayfur Kılıç, Konya Numune Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünden sonra yer gösterme işlemi gerçekleştirdi. Yer gösterme sonrası akut ve dağcı ekipler, uçurumdan aşağıya inerek cenaze arama çalışmalarına başladı.
  • Sağlık kontrolü sırasında Müge Anlı’nın mikrofonlarına, "Namus meselesi... Pişmanım” sözleriyle konuşan Tayfur Kılıç, savcılıktaki ifadesinin ardından 'Kasten Öldürme' suçundan tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Editör: Haber Merkezi