Gizem Bağdaçiçek kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı ne? Gizem Bağdaçiçek tutuklandı mı, hapiste mi? Gizem Bağdaçiçek kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı ne? Gizem Bağdaçiçek tutuklandı mı, hapiste mi?
Murat Boz depremzedelere anlamlı bağışta bulundu. Şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından depremzedeler için takipçilerine seslendi. 7 Mart'ta 42 yaşına girecek olan Murat Boz, afetlerden etkilenen öğrencilere hediye vermek yerine Türk Eğitim Vakfı'nda (TEV) başlattığı destek kampanyasına arkadaşlarını ve hayranlarını davet etti. doğum günü.

MURAT BOZ'DAN DEPREMZEDELERE ANLAMLI BAĞIŞ

Murat Boz da, "Gençlerimizin umutları ve eğitimleri sekteye uğramasın diye doğum günümü Türk Eğitim Vakfı'nın 'Yakın Umuda' burs fonuna bağışlıyorum" dedi. Murat Boz, daha sonra sözlerini 'Umudun Yanında' her güne yeni umutlarla başlamamız gereken, kalabalıklaştıkça güçlendiğimiz zor günlerden geçiyoruz. Bu doğum günümde afetzede öğrencilerimizin eğitimine umut olmak için TEV’de başlattığım destek kampanyama tüm dostlarımı ve sevenlerimi davet ediyorum" ifadelerini kullandı. Murat Boz ise son günlerde 44 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerin ardından fırsatçılığa tepki gösterdi. Murat Boz, sosyal medya hesabı üzerinden kira fiyatlarını artıran ev sahiplerine isyan ederek, deprem bölgesine giden gönüllüleri işten atarak yardım çağrılarına devam etti. Murat Boz yaptığı paylaşımda, "Depremden yararlanıp kirayı 2-3 kat artıran ev sahipleri, depreme gönüllü olan işçileri işten çıkaran şirket ve kuruluşlar... Yorum yapamam, bu nasıl bir şey. sınav bu!" [caption id="attachment_6303" align="alignnone" width="1024"]Murat Boz depremzedelere anlamlı bağışta bulundu Murat Boz depremzedelere anlamlı bağışta bulundu[/caption]

MURAT BOZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Murat Boz, 7 Mart 1980'de Zonguldak, Ereğli'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini memleketi Karadeniz Ereğli, Zonguldak'ta tamamladıktan sonra İstanbul'a taşındı. 1999 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni kazandı ve bu okuldan mezun olduktan sonra eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi'nde devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere birçok şarkıcıya vokallik yaptı. Boz, 2006 yılında "Aşkı Bulamam" single'ı ile solo kariyerine başladı. Ertesi yıl, kendisine çok sayıda ödül kazandıran ilk stüdyo albümü Maximum'u çıkardı. Ardından Şans (2009), Aşklarım Büyük Benden (2011) ve Jantı (2016) albümleriyle kariyerine devam etti. Bu albümlerden "Maximum", "Abyss", "No Money", "Missed", "Shake It Up" ve "Write Your Name" şarkıları Türkiye Resmi Listesi'nde ilk beşe girerken, "Dönüş Bile" ", "Arkadaş Kalamam" ve "Janti" listelerin başında yer aldı. Müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk kariyerine de ağırlık veren şarkıcı 2014 yılından itibaren Let's Go (2014), My Brother Is Mine (2016), If You Return (2016), Kill Me Darling (2019) filmlerinde rol almıştır. Piyano, keman, davul ve ney çalabilen Murat Boz, müzik kariyerinin yanı sıra çeşitli firmaların reklam yüzüdür. Bu şirketler için reklamlarda yer aldı. Aynı zamanda O Ses Türkiye'nin dört jüri üyesinden biri ve ilk sezonun birincisi. Dört Altın Kelebek Ödülü ve iki Kral Müzik Ödülü kazandı.

Editör: TE Bilisim