Netflix Kübra dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Kübra dizisi ne zaman başlayacak, yayınlanacak? Netflix, izleyicilerin uzun bir bekleyişin ardından merakla beklenen Türk dizisi 'Kübra'nın yayın tarihini nihayet açıkladı. Bu duyuru, izleyicilerin diziye olan ilgisini artırmak amacıyla yapıldı, ve dizinin ne zaman seyirciyle buluşacağı konusundaki heyecanı daha da artırdı.

Acun Ilıcalı baskının sebebini açıkladı: Adada benzeri görülmemiş olay! Acun Ilıcalı baskının sebebini açıkladı: Adada benzeri görülmemiş olay!

NETFLİX KÜBRA DİZİSİ KONUSU NE, OYUNCULARI KİMLER?

Netflix Türkiye'nin heyecanla beklenen projelerinden biri olan Kübra dizisinin yayın tarihi sonunda açıklandı. Çağatay Ulusoy'un başrolde yer aldığı dizinin ocak ayında izleyiciyle buluşacağı duyuruldu. Yağmur Taylan ve Durul Taylan tarafından Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan dizi, Gökhan'ın sanal arkadaşlık grubundan gelen mesajlarla hayatının beklenmedik bir yöne evrilmesini anlatıyor. Başrolde Çağatay Ulusoy'a Aslıhan Malbora, Nazan Kesal, Ahsen Eroğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi güçlü bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

KÜBRA DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK, YAYINLANACAK?

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Kübra dizisi, 18 Ocak tarihinde Netflix platformunda izleyiciyle buluşacak. Gökhan adlı genç karakterin hayatını konu edinen dizi, ilgi çekici bir hikayeye sahip olduğu için dikkat çekiyor.

Editör: Haber Merkezi