Prens 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Prens dizisi yeni sezon yayın tarihi belli mi? BluTV, Giray Altınok'un başrolünde olduğu tarihi komedi dizisi Prens'in ikinci sezon onayını resmi olarak verdi. Bu gelişme, diziye olan ilgiyi artırdı ve izleyicileri heyecanlandırdı. Prens dizisi, yeni sezon için hazırlıklara başlamış durumda ve ikinci sezonla izleyicilere daha fazla komedi ve eğlence sunmaya hazırlanıyor.

Serdar Ortaç'tan sevenlerine 'kumar' uyarısı Serdar Ortaç'tan sevenlerine 'kumar' uyarısı

PRENS 2. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Prens dizisinin senaryosunu Giray Altınok ve Kerem Özdoğan kaleme alıyor. Dizi, ikinci sezon hazırlıklarına başladı. İlk sezonu 16 Haziran'da yayınlanan dizi, Bongomia adlı ülkenin sevilmeyen prensinin başından geçen komik olayları anlatıyor.

MGX Film'in yapımcılığını üstlendiği dizi, bluTV tarafından yeni sezonunun resmi olarak duyuruldu. Dizinin ikinci sezonunun 2024 yılında ekranlara gelmesi bekleniyor. İlk sezonunda Giray Altınok'a Ceyda Düvenci, Derya Pınar Ak, Çağdaş Onur Öztürk, Aslı Tandoğan, Hüseyin Avni Danyal, Serdar Orçin gibi ünlü isimler eşlik etti. Ortaçağ temalı bu fenomen dizi, yeni sezonuyla izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor.

PRENS DİZİSİ YENİ SEZON YAYIN TARİHİ BELLİ Mİ?

Prens dizisinin yeni sezon bölümlerinin, Blu TV platformunda Aralık 2023 civarında yayınlanması bekleniyor. Bu tarih, dizi severler için heyecanla beklenen bir zamandır. İkinci sezonun başlamasıyla birlikte izleyiciler, yeni maceralara ve komik olaylara tanıklık etme fırsatını yakalayacaklar.

Editör: Haber Merkezi