Apple Vision Pro ne zaman satışa sunulacak? Apple Vision Pro ne zaman satışa sunulacak?

Bugün Samsung, Galaxy Book4 serisini duyurdu; aralarında Galaxy Book4 Ultra, Book4 Pro ve Book4 Pro 360'ın da bulunduğu en yeni ve en güçlü dizüstü bilgisayarlarını tanıttı. Bu yeni cihazlar, en son teknolojilerle donatılmış ve hepsi Intel Core Ultra işlemcilerle destekleniyor.

Samsung Galaxy Book4 piyasaya sürüldü3

SAMSUNG GALAXY BOOK4 SERİSİ EN SON TEKNOLOJİLERE SAHİPTİR

Samsung, yeni dizüstü bilgisayarlarının temel özelliklerinden biri olan işlemcilerine odaklandı. Intel Core Ultra işlemcilerin piyasaya sürülmesiyle hemen ardından, şirket bu güçlü işlemcilere sahip cihazlarını duyurdu. Seride dört farklı versiyon bulunmakta ve hepsi yüksek performans için Intel Core Ultra 9 işlemci ile Core Ultra 5/7 Intel Evo Edition işlemcileriyle destekleniyor.

Samsung Galaxy Book4 piyasaya sürüldü1

Yeni dizüstü bilgisayarlar, NVIDIA GeForce RTX 4070 Dizüstü Bilgisayar GPU'su ile donatılmış, daha üstün üretkenlik, yapay zeka tabanlı yaratıcı araçlar ve etkileyici oyun özellikleri sunuyor. Samsung Galaxy Book4 serisi ayrıca 140W adaptörle gelerek sadece 30 dakikada %55 doluluğa ulaşabiliyor.

Galaxy Book4 Ultra, 16 inçlik bir ekranla Aytaşı Grisi renkte mevcut. Galaxy Book4 Pro ise 14 inç ve 16 inç boyutlarında Aytaşı Grisi ve Platin Gümüş renk seçenekleriyle sunuluyor. Ayrıca Galaxy Book4 Pro 360, 16 inçlik ekranıyla Aytaşı Grisi ve Platin Gümüş renklerinde kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Editör: Yağmur Sezgin