Serdar Ortaç'tan sevenlerine 'kumar' uyarısı Serdar Ortaç'tan sevenlerine 'kumar' uyarısı

Shrek 5 ne zaman vizyona girecek? Şrek 5 konusu ne, oyuncuları kimler? Shrek serisinin beşinci filmi, karakterin benzersiz ve komik maceralarına olan ilgiyi canlı tutmayı amaçlıyor. Güreşçi Maurice Tillet'den esinlenerek yaratılan Shrek'in yeni serüveni, izleyicilere öncekilerden farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor.

SHREK 5 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

2025 yılında vizyona girmesi tahmin edilen Şrek 5 filminin, orijinal kadrosuyla birlikte seyirciyle buluşması bekleniyor.

Şu an için Shrek 5'in konusuyla ilgili pek fazla bilgi bulunmamakla birlikte, Mart 2017'de senarist Michael McCullers, The Hollywood Reporter'a verdiği röportajda filmin seriyi "oldukça büyük bir yeniden keşif" olarak nitelendirdi.

SHREK 5 KONUSU NE?

7'den 70'e milyonlarca izleyicisi olan, Oscar animasyon ödülü kazanmış Shrek, 3D animasyon türündeki bir film olarak büyük bir başarı elde etmiştir.

William Steig'in 1990 yılında yazdığı masaldan uyarlanarak beyazperdeye taşınan Shrek, kelimenin muhtemelen İbranice'deki "שרעק" (Şrak) veya Almancadaki "korku" ve "şiddet" anlamlarına gelen "schreck" sözcüğünden türetildiği düşünülen bir kelime.

Bataklıkta yalnız yaşayan ve yakındaki köy halkının korktuğu yeşil dev Shrek, Prenses Fiona'yı bulmak için yola çıkarak unutulmaz bir maceraya atılır. Shrek serisi, Shrek 1, Shrek 2, Shrek 3, Şrek'le Mutlu Yıllar ve Şrek: Sonsuza Dek Mutlu filmleriyle izleyicilere sevilen karakterler ve eğlenceli hikayeler sunmuştur.

En son 2010 yılında beyazperdeyle buluşan Shrek, yeni bir müjde ile hayranlarını sevindirdi. Shrek 5 resmen duyuruldu ve izleyiciler, bu sevilen karakterin yeni macerasını büyük bir merakla bekliyorlar. Yıllar sonra beyazperdede tekrar buluşacak olan Shrek, animasyon dünyasında kalıcı bir iz bırakan bir serinin devamını getirecek.

SHREK 5 OYUNCULARI KİMLER?

  • Shrek - Mike Myers
  • Prenses Fiona - Cameron Diaz
  • Eşek - Eddie Murphy
  • Çizmeli Kedi - Antonio Banderas
Editör: Haber Merkezi