SED, Aile Destek, Doğum Yardımı, İşe Başlama Yardımı, Elektrik Tüketim Desteği, yaşlı aylığı, engelli aylığı, şartlı eğitim yardımı gibi sosyal yardımların 2024 zamlı miktarları merak ediliyor.

2024 yılına dair sosyal yardım ödemelerinin ne kadar olacağı merak konusu haline geldi. Ocak zammının yaklaşmasıyla birlikte milyonlarca çalışan, emekli ve sosyal yardım alan vatandaşlar, 2024 asgari ücretinin belirlenmesiyle ilgili gelişmeleri araştırmaya başladı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplantısında 2024 asgari ücretin netleşmesiyle birlikte sosyal yardım ödemelerinin artacağı beklentisi oluştu. SED, Aile Destek, Doğum Yardımı, İşe Başlama Yardımı, Elektrik Tüketim Desteği, yaşlı aylığı, engelli aylığı, şartlı eğitim yardımı gibi ödemelerin yeni yılda ne kadar olacağı merak ediliyor. Detaylar için bekleyiş devam ediyor.

ZAMLI YENİ SOSYAL YARDIM PARALARI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2024 yılında geçerli olacak asgari ücret tutarını duyurdu. Bakan Işıkhan, yeni yılda uygulanacak asgari ücretin 17.002 TL olacağını açıkladı. Bu rakam, 2024 yılında geçerli olacak asgari ücretin belirlendiği resmi duyuru olarak kamuoyuna iletilmiş oldu.

ZAMLI YENİ SOSYAL YARDIM PARALARI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2024 için belirlenen yeni asgari ücreti kamuoyuna duyurdu. Bakan Işıkhan'ın açıklamasına göre, 2024 yılında yürürlüğe girecek asgari ücret tutarı 17.002 TL olarak belirlendi. Bu duyuru, yeni yılda geçerli olacak asgari ücretin resmi açıklaması olarak yapıldı.

Sosyal Yardım Parası ne kadar olduğu henüz açıklanmadı.

Evlenecek çiftlere faizsiz kredi hazırlıkları tamamlandı Evlenecek çiftlere faizsiz kredi hazırlıkları tamamlandı

Konuyla ilgil detaylar geldiğinde haberimizde yer alacak.

Editör: Yağmur Sezgin