Serdar Ortaç'tan sevenlerine 'kumar' uyarısı Serdar Ortaç'tan sevenlerine 'kumar' uyarısı
Tetikçinin Oğlu dizisi ne zaman başlıyor? Tetikçinin Oğlu dizisinin konusu henüz tam olarak açıklanmasa da, yayınlanan ilk tanıtım fragmanında izleyicilerin dikkatini çekecek sahneler yer aldı. Dizi için yapılan hazırlıkların detayları da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. İşte yeni dizi Tetikçinin Oğlu ile ilgili merak edilen soruların yanıtı haberimizde. Ülkemizde son zamanların en sevilen oyuncularından Şevket Çoruh'un başrolünde yer aldığı Tetikçinin Oğlu dizisi, hayranları tarafından merakla bekleniyor. O3 Medya ve Same Film ortaklığı ile hazırlanan dizi, yakın zamanda izleyicilerle buluşacak. Magazin dünyasının ünlü oyuncularının yer aldığı dizi hakkında merak edilen Tetikçinin Oğlu dizisi ne zaman başlıyor? sorusunun yanıtını haberimizde derledik.

TETİKÇİNİN OĞLU DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

FOX TV'nin bu yeni yapımı hakkında yapılan araştırmalar, dizi hakkında merak edilen tüm soruların yanıtını bulmak için yapılıyor. Tetikçinin Oğlu'nun izleyicilerle buluşacağı tarih henüz açıklanmazken, fragmanın yayınlanması ile birlikte beklentiler de yükselmeye başladı. FOX TV kanalının merakla beklenen yeni dizisi "Tetikçinin Oğlu"nun tanıtımı yapıldı. Dizinin yayın tarihi henüz açıklanmasa da, ilk bölümün yakın bir zamanda yayınlanması bekleniyor. Şevket Çoruh ve Timuçin Esen'in başrolünde yer aldığı Tetikçinin Oğlu dizisinin ilk bölüm fragmanı da yakında izleyicilerle paylaşılacak. Hayranları tarafından heyecanla beklenen bu dizi, FOX TV ekranlarında seyirciyle buluşacak. [caption id="attachment_7947" align="alignnone" width="1024"]Tetikçinin Oğlu dizisi ne zaman başlıyor? Tetikçinin Oğlu dizisi ne zaman başlıyor?[/caption]

TETİKÇİNİN OĞLU DİZİ KONUSU NE?

O3 Medya ve Same Film ortaklığıyla hazırlanan Tetikçinin Oğlu dizisinin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. FOX TV'de yayınlanacak olan dizi, Şevket Çoruh ve Timuçin Esen hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizinin yapımcılığını Saner Ayar ve Ömer Durak üstlenirken, yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın ve Emre Aybek yapıyor. Tetikçinin Oğlu dizi konusu ne? Korkmaz ve İskender, yıllardır çok yakın olan iki arkadaştır. Ancak İskender'in oğlu Yiğit'in ölümü sonrasında suçlanan kişi Korkmaz'ın kayıp oğlu Metin'dir. İskender, kendi oğlunun intikamını almak için harekete geçerken, Korkmaz da yıllar sonra bulduğu oğlunu korumak için her şeyi yapmayı göze alır. Böylece, uzun yıllardır sıkı dost olan iki adam artık karşı karşıya gelirler. Dizinin ilk bölüm fragmanı yakında yayınlanacak ve izleyiciler için merak daha da artacak.

TETİKÇİNİN OĞLU DİZİSİ GERÇEK Mİ, UYARLAMA MI?

Tetikçinin Oğlu dizisinin senaryosu, Gökhan Horzum tarafından yazılmıştır ve uyarlama olmadığı düşünülmektedir. Yeni dizi film ve programlar; ünlülerin yaşamı ve magazini yakından takip için Erişim Haber sayfamızı takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim