“İHA’larımıza sahip çıkmıştı” diyerek paylaştı! “İHA’larımıza sahip çıkmıştı” diyerek paylaştı!
Togg CEO’su Gürcan Karakaş duyurdu. Türkiye'nin global teknoloji markası Togg, ilk doğan elektrikli akıllı cihazının satış fiyatını, model adını ve teknik özelliklerini açıkladı. Togg, kullanıcıyı merkeze alan, sürekli internete bağlı ve uzaktan güncellenebilen 'T10X' adlı akıllı cihazı için ön sipariş veriyor. İki donanım seviyesi ve iki pil seçeneği vardır. Togg T10X, 953 TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacak. Togg CEO'su Gürcan Karakaş, "Planlarımız doğrultusunda adım adım ilerledik ve söz verdiğimiz gibi Mart ayında akıllı cihazımızı kullanıcıların beğenisine sunuyoruz. Bireysel kullanıcılara öncelik vererek 2023 yılı boyunca siparişleri teslim edecek." İşte ön siparişe açılacak yerli otomobilin fiyatı, model adı ile teknik ve donanım özellikleri:

523 kilometre menzil seçeneği

Togg, akıllı cihazı C-SUV'yi 'T10X' adıyla kullanıcıların beğenisine sunacak. Model adındaki T'nin Türkiye'yi ve cihazın üzerine inşa edildiği C segmenti platformunda 10'uncu ve SUV gövde tipindeki X'in Togg'u temsil ettiği T10X, iki farklı donanım ve iki batarya ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. seçenekler. [caption id="attachment_7090" align="alignnone" width="1024"]Togg CEO’su Gürcan Karakaş duyurdu Togg CEO’su Gürcan Karakaş duyurdu[/caption]

İki donanım ve iki batarya seçeneği sunulacak

160 kW / 218 beygir güç ve 350 Nm tork üreten T10X RWD (arkadan çekişli), iki farklı pil seçeneğiyle 314 ve 523 kilometre menzile sahip olacak. T10X'in 52,4 kWh pil seçeneği 16,7 kWh/100 km (WLTP) enerji tüketim değeri sunarken, 88,5 kWh pil seçeneğinin tüketim değeri 16,9 kWh/100 km (WLTP) olarak sunuluyor. Togg otomobil T10X’in güncel fiyatları şöyle oluştu:
  • V1 RWD Togg otomobil standart menzil 953 bin TL
  • V2 RWD Togg otomobil standart menzil 1 milyon 55 bin TL
  • V2 RWD Togg otomobil uzun menzil 1 milyon 215 bin TL

TOGG ÖZELLİKLERİ NELER?

Türkiye'nin akıllı otomobili Togg, "Anadolu", "Gemlik", "Oltu", "Kula", "Kapadokya" ve "Pamukkale" isimleriyle yollarda olacak. İki farklı donanım ve iki akü seçeneği ile kullanıcılara sunulacak olan otomobilin fiyatı, aracın donanım özelliklerine ve menzil değerine göre değişiyor. T10X SUV, Togg's serisinin yepyeni modelidir. RWD modellerinde iki farklı kabin aralığı değeri sunar. Her ikisi de 160 kW güce sahip olan bu versiyonlar, 314 kilometre ya da 523 kilometre menzil değerleri ile satın alınabiliyor. Türkiye'de yaşanan son dakika gelişmeleri Erişim Haber sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim