Togg, T10X modelindeki genel sipariş dönemini başlatmak üzere. Bu sefer araç teslimatları için çekiliş yapılmayacak; bunun yerine, teslimatlar, sipariş sırasına, konfigürasyon özelliklerine ve bu özelliklere bağlı üretim planlamasına göre gerçekleştirilecek.

Araç satışında 2.el sıfır fiyatını geçmeyecek Araç satışında 2.el sıfır fiyatını geçmeyecek

TOGG T10X SİPARİŞLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Togg'un resmi açıklamasına göre, 2023 yılında gerçekleştirilen çekilişte yedek listeye dahil olan kullanıcılara, 6-10 Ocak tarihleri arasında konfigürasyon güncelleme imkanı sunulacak. Aynı şekilde, 2023 yılında nisan ayındaki çekilişe katılan ancak sipariş hakkı kazanamayan kullanıcılara da 15-19 Ocak tarihlerinde sipariş önceliği tanıyan şirket, yarından itibaren tüm kullanıcılara sipariş ekranlarını açıyor.

T10X sahibi olmak isteyen her kullanıcı, Togg'un mobil uygulaması Trumore üzerinden siparişlerini verebilecek. Sipariş vermek için App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indirip kimlik (ID) oluşturmak gerekecek.

Bu yıl T10X için çekiliş yapılmayacak; teslimatlar ise sipariş sırasına, konfigürasyon özelliklerine ve üretim planlamasına bağlı olarak gerçekleşecek. Togg, 2024 yılında kurumsal kullanıcılardan da sipariş almayı planlıyor.

2024 ÜRETİM YILI T10X'LERDEKİ DONANIM VERSİYONLARI

Togg, akıllı cihazlarda kullanılan yazılımları sürekli güncelleyerek, cihazların uzun süre yeni kalmasını ve bu sayede yüksek bir ikinci el değerine sahip olmalarını amaçlayan bir strateji izliyor. Şirket, 2024 üretim yılı T10X modelindeki donanım versiyonları ve içerikleri hakkında detayları paylaştı.

Togg'un açıklamasına göre, V1 donanım tipi standart 18 inç jantlara sahip ve "teknoloji ve konfor" paketiyle birlikte kablosuz şarj, anahtarsız giriş, akıllı telefonla akıllı erişim altyapısı, karartmalı arka camlar ve otomatik kararan iç dikiz aynası gibi özellikleri sunuyor.

Kullanıcılar, istedikleri takdirde arkadan itişli V1 donanım tipini uzun menzil seçeneğiyle satın alabilecekler. Standart 19 inç jantlara sahip V2 donanım tipi ise V1'de sunulan özelliklere ek olarak, "kış paketi" adı verilen özellikleri standart olarak içeriyor. Bu özellikler arasında; elektrikli, ısıtmalı ve hafızalı ön koltuklar, elektrikli bagaj kapağı, çevre görüş park kamerası, otomatik park asistanı, suni deri koltuklar ile ön cam ve ısıtmalı arka koltuk yer alıyor. Ayrıca, acil durumlarda kendiliğinden devreye giren çocuk tespit sistemi V2 donanım tipinde standart olarak sunuluyor.

Editör: Yağmur Sezgin