ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenecek olan Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) için hazırlıklarını sürdüren Türkiye'nin önde gelen elektrikli otomobil üreticisi Togg, yeni bir video paylaşımı gerçekleştirdi. 2023 yılında Türkiye'nin en çok satan elektrikli otomobil üreticisi olan Togg, sedan modelinin siluetini içeren bu paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Yüksek fiyatlı ikinci el araç satışı yasaklaması 6 ay uzatıldı Yüksek fiyatlı ikinci el araç satışı yasaklaması 6 ay uzatıldı

MEHMET FATİH KACIR YAPTIĞI AÇIKLAMA

Paylaşımda, "T10" ifadesiyle belirtilen modelin adının "T10S" olarak açıklanması bekleniyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın daha önce yaptığı bir açıklamada, sedan modelinin 2024 sonunda tanıtılacağını ve 2025'te üretime geçeceğini duyurması, Togg'un CES fuarındaki büyük tanıtımını heyecanla bekleyen otomobil tutkunları için ek bir beklenti oluşturdu.

1-23

2024 SİPARİŞ TAKVİMİ BELLİ OLDU

TOGG, 2024 yılı için sipariş takvimini açıkladı.

2023 yılında Türkiye genelinde 81 ilde 19 bin 583 kullanıcıya T10X akıllı cihazlarıyla ulaşan TOGG, bu yıl çekiliş uygulamayacak ve teslimatları sipariş sırasına, konfigürasyon özelliklerine ve üretim planlamasına bağlı olarak gerçekleştirecek.

Editör: Yağmur Sezgin