Togg'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, T10X için bu yıl çekiliş yapılmayacak ve teslimatlar sipariş sırası, konfigürasyon özellikleri ve bunlara bağlı üretim planlamasına göre gerçekleşecek.

Togg T10X yapılan güncellemeler

Chery'nin karıştığı kazada hava yastıkları açılmadı Chery'nin karıştığı kazada hava yastıkları açılmadı

6-10 Ocak tarihleri arasında 2023 yılında yapılan çekilişte yedek listede yer alan kullanıcılar için konfigürasyon güncelleme dönemi başlayacak.

15-19 Ocak tarihleri arasında 2023 yılında nisan ayında yapılan çekilişe katılan ancak sipariş hakkı kazanamayan kullanıcılara sipariş önceliği verilecek. 20 Ocak 2023 itibarıyla da sipariş ekranları tüm kullanıcılara açık olacak.

Togg T10X Siparişleri Ne Zaman Başlıyor Togg T10X Yapılan Değişiklikler Neler

Yeni üretim yılı değişiklikleri

TOGG, akıllı cihazlarda kullanılan yazılımları sürekli güncelleyerek cihazların uzun süre yeni kalmasını ve yüksek ikinci el değerine sahip olmasını hedefleyen bir yaklaşım benimsemektedir. 2024 üretim yılı T10X modelindeki donanım versiyonları ve içerikleri hakkında bilgi paylaştı.

Standart 18 inç jantlara sahip V1 donanım tipi, teknoloji ve konfor paketiyle birlikte sunulan kablosuz şarj, anahtarsız giriş, akıllı telefonla akıllı erişim altyapısı, karartmalı arka camlar ve otomatik kararan iç dikiz aynası gibi özelliklere sahiptir. Kullanıcılar, istedikleri takdirde arkadan itişli V1 donanım tipini uzun menzil seçeneğiyle de satın alabilirler.

Standart 19 inç jantlara sahip V2 donanım tipinde ise V1'e ek olarak, elektrikli, ısıtmalı ve hafızalı ön koltuklar, elektrikli bagaj kapağı, çevre görüş park kamerası, otomatik park asistanı, suni deri koltuklar ile ön cam ve ısıtmalı arka koltuk gibi özellikleri içeren kış paketi ve acil durumlarda kendiliğinden devreye giren çocuk tespit sistemi standart olarak sunulmaktadır.

Editör: Yağmur Sezgin