Masterchef Tahsin kimdir, kaç yaşında? Masterchef Tahsin ne iş yapıyor, aslen nereli? Masterchef Tahsin kimdir, kaç yaşında? Masterchef Tahsin ne iş yapıyor, aslen nereli?
Tuğberk Tanrıvermiş kimdir kaç yaşında nerelerde çalıştı? Tuğberk Tanrıvermiş kimdir, kaç yaşında olduğu ve nerelerde çalıştığı soruları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni teknik direktörü Vincenzo Montella'nın yardımcısı olarak atanmasının ardından gündemin odak noktası haline geldi. Kuntz ile yolların ayrılmasının ardından TFF'nin Montella ile anlaşması ve Tuğberk Tanrıvermiş'i yardımcı antrenör olarak görevlendirmesi futbolseverlerin ilgisini çekti. Ancak, Tuğberk Tanrıvermiş'in yaşına, kariyerine ve önceki çalıştığı yerlere dair kesin bilgilere ulaşılamamıştır. Detaylı bilgilere ulaşmak için daha fazla açıklama gerekmektedir.

TUĞBERK TANRIVERMİŞ KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Peki, Tuğberk Tanrıvermiş kimdir kaç yaşında? Tuğberk Tanrıvermiş, 3 Ekim 1989 tarihinde İstanbul'da doğmuş ve şu an 33 yaşındadır. Genç çalıştırıcı, antrenör olarak deneyim kazanmış ve 1 yıldan uzun bir süre boyunca bu alanda görev yapmıştır. Ayrıca UEFA Pro lisansına sahip olan Tanrıvermiş, tercihen 4-2-3-1 dizilişi kullanmaktadır.

TUĞBERK TANRIVERMİŞ NERELERDE ÇALIŞTI?

2014-2018 yılları arasında Galatasaray'da scout, altyapı antrenörü ve yardımcı antrenörlük görevlerini üstlenen ve aynı zamanda Pro Lisans sahibi olan Tuğberk Tanrıvermiş, İtalyanca'nın yanı sıra İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerini bilmektedir. Kariyeri boyunca görev aldığı kulüpler şu şekildedir:
  • Galatasaray - Scout
  • Galatasaray - Altyapı Antrenörü
  • Galatasaray - Yardımcı Antrenör
  • Roma Altyapı - Teknik Antrenör
  • Spezia U19 - Teknik Direktör
  • Roma U18 - Teknik Direktör
Bu görevler, Tanrıvermiş'in futbolculuk kariyerinin ardından antrenörlük ve teknik direktörlük alanlarında kazandığı deneyimleri yansıtmaktadır.

Editör: TE Bilisim