Serdar Ortaç'tan sevenlerine 'kumar' uyarısı Serdar Ortaç'tan sevenlerine 'kumar' uyarısı
Yıldız De Bana hangi kanalda başlıyor jüri kimler? Yıldız De Bana yarışması için geri sayım başladı! Programda toplam 18 yarışmacı yer alacak, bunların 9'u kadın, 9'u erkek olacak. Yarışmanın ne zaman yayınlanacağı ise artık belli oldu. Ancak, yarışmanın jüri üyeleri hala merak konusu. Heyecan dolu yarışmanın jüri üyelerinin kimler olacağına dair henüz bir bilgi verilmedi. Ancak, izleyicilerin gözü kulağı bu bilginin açıklanmasını bekliyor. İşte yeni yarışma programı hakkında merak edilen soruların yanıtını haberimizde derledik. Kanal D'de büyük bir heyecanla beklenen Yıldız De Bana yarışması için geri sayım devam ederken, programın sunuculuğunu üstlenecek isim Deniz Tansel Öngel oldu. Yarışma, izleyicilere yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve farklı sanat dallarından gelen yarışmacıların yeteneklerini sergilemesi için bir fırsat sunacak.

YILDIZ DE BANA YARIŞMA PROGRAMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yaklaşan bir heyecanla beklenen Yıldız De Bana yarışması, Kanal D'de yayınlanacak ve 31 Mart 2023 tarihinde cuma akşamı canlı olarak izleyicilerle buluşacak. Bu tarihi sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler için heyecanlı anlar yaklaşıyor. MAGAZİN HABERLERİ [caption id="attachment_7926" align="alignnone" width="1024"]Yıldız De Bana hangi kanalda başlıyor jüri kimler? Yıldız De Bana hangi kanalda başlıyor jüri kimler?[/caption]

YILDIZ DE BANA JÜRİ ÜYELERİ KİMLER?

Yakında başlayacak olan Yıldız De Bana yarışması için heyecanlı bekleyiş devam ederken, programın jüri üyeleri de sonunda açıklandı. Yarışmada jüri koltuğunda oturacak isimler ise Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Zafer Algöz olacak. Programda 9 kadın ve 9 erkek yarışmacının yarışacağı düşünüldüğünde, izleyiciler için oldukça heyecan dolu bir yarışma olacak gibi görünüyor.

YILDIZ DE BANA YARIŞMA PROGRAMI TANITIMI

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Yıldız De Bana programı için geri sayım devam ederken, programın sunuculuğunu Deniz Tansel Öngel üstlenirken, yaratıcı yönetmenliğini ise Hamdi Alkan yapıyor. Programın ilk bölümü, 31 Mart 2023 Cuma akşamı saat 20:00'da canlı olarak izleyicilerle buluşacak. Yarışmanın amacı, yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve farklı sanat dallarından gelen yarışmacıların yeteneklerini sergilemesi. Programın tanıtımı yayınlandıktan sonra, izleyicilerin ilgisi ve beklentisi daha da arttı. Aynı zamanda, Yıldız De Bana programının jüri üyeleri Zafer Algöz, Hülya Avşar ve Büşra Pekin gibi ünlü isimlerden oluşması da büyük bir merak konusu oldu. Yeni yeteneklerin sahne alacağı Yıldız De Bana programı, izleyicilerin büyük bir heyecanla beklediği bir yarışma olacak gibi görünüyor. Yeni dizi film ve programlar; ünlülerin yaşamı ve magazini yakından takip için Erişim Haber sayfamızı takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim